Η αντίδραση της Κόνι Μεταξά όταν ρωτήθηκε για τον Τάσο Ξιαρχό

Η αντίδραση της Κόνι Μεταξά όταν ρωτήθηκε για τον Τάσο Ξιαρχό

Δείτε το βίντεο

koni-metaxa-2
Στις ερωτήσεις των διαδικτυακών των φίλων απάντησε η Κόνι Μεταξά , η οποία ρωτήθηκε για τον Τάσο Ξιαρχό και τον λόγο που δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για όσα έχουν συμβεί. «Πότε θα μιλήσεις για την όλη φάση με τον Τάσο; Πάντα τα έλεγες όλα έξω από τα δόντια» ήταν η ερώτηση, με την όμορφη παρουσιάστρια να απαντά: «Το ότι δεν θέλω να μιλήσω για κάτι τόσο προσωπικό, δε σημαίνει ότι δεν λέω έξω από τα δόντια».

Υπενθυμίζεται πως όταν ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την πολυσυζητημένη ανάρτησή του, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό του για την Κόνι Μεταξά .




Η Κόνι Μεταξά για τον Ξιαρχό




«Περνάς πολύ χρόνο με κάποιους ανθρώπους. Δεν δουλεύεις μόνο, ζει μαζί τους. Και όταν φτάνεις ένα βήμα πριν τον θάνατο -έφτασα εκεί- και όχι απλά να μην σου στέλνεις μήνυμα αν είσαι καλά, αλλά να σου γυρνούν την πλάτη και να σε κρίνουν ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ξεκαθάρισμα. Εγώ θα πω για ένα άτομο το οποίο με πλήγωσε πάρα πολύ και θα αφήσω εκεί. Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ποτέ. Είναι μία κοπέλα που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε ανέβει μαζί. Δεν με πήρα ποτέ τηλέφωνο. Ενώ ο κύριος Πανταζής είπε πάρα πολύ όμορφα πράγματα και σαν πατέρας κατανοεί κάποια πράγματα των παιδιών, επειδή ξέρεις πολύ καλά. Κι επειδή με ξέρει και η Κόνι Μεταξά πολύ καλά, θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν έκανα από κακία και μίσος, αλλά από αφέλεια, γιατί είμαι και βλάκας μερικές φορές»  είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοφιλής χορογράφος.


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός εργάτης στον ΗΣΑΠ: Πώς έγινε το σοκαριστικό δυστύχημα στο ηλεκτρικό

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς παρέλαβε το μεταπτυχιακό της κόρης της: «Κοίτα, τα κατάφερε το κορίτσι μου!»

Εκλογές στη Βουλγαρία: Οι σαραντάρηδες από το Χάρβαρντ που έκαναν την έκπληξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης