Δέσποινα Βανδή: «Φωτιά στα κόκκινα» και το Instagram... υποκλίνεται

Δέσποινα Βανδή: «Φωτιά στα κόκκινα» και το Instagram... υποκλίνεται

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι ο ορισμός της θηλυκότητας στις νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους φαν της

vandi000
Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, την οποία τη φετινή σεζόν έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε στο «Just The Two Of Us», όπου έχει τη θέση του κριτή.

Κομψή, έξυπνη, σέξι, ταλαντούχα και χαμογελαστή, έχει κερδίσει την αγάπη του ελληνικού κοινού αλλά και το ενδιαφέρον των ανδρών...

Χθες εμφανίστηκε στο πλατό του φαντασμαγορικού διαγωνισμού τραγουδιού του ALPHA και άρχισε να κάνει τα αρσενικά να παραμιλούν. Φορούσε ένα υπέροχο φόρεμα, το οποίο είχε το χρώμα του πάθους, το κόκκινο, και πολλά κοψίματα. Το συγκεκριμένο ιδιαίτερο ρούχο, το οποίο αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της τραγουδίστριας, αποτελεί δημιουργία της σχεδιάστριας Τάνιας Χριστοφοράτου. Όσον αφορά τα μαλλιά της, η Δέσποινα Βανδή προτίμησε να είναι πιασμένα πάνω, ενώ επέλεξε κόκκινο κραγιόν και κόκκινες γόβες.

vandi01
vandi02
vandi03
Κλείσιμο


Η διάσημη τραγουδίστρια έλαμπε ολόκληρη. Φαν και τηλεθεατές την αποθέωσαν στο Twitter, γράφοντας πόσο όμορφη είναι και τονίζοντας πως ο έρωτάς της με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη την έχει ανανεώσει, ενώ το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ιταλία έγινε «talk of the town».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης