Γενέθλια έχει σήμερα η Βίκυ Σταυροπούλου - Η τούρτα και οι ευχές από την κόρη της, Δανάη Μπάρκα

Γενέθλια έχει σήμερα η Βίκυ Σταυροπούλου - Η τούρτα και οι ευχές από την κόρη της, Δανάη Μπάρκα

Δείτε τις υπέροχες αναρτήσεις που έκανε στο Instagram η όμορφη παρουσιάστρια 

βικυ
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή (6/11) μέρα για τη Βίκυ Σταυροπούλου, αφού γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, της ευχήθηκε δημόσια, ενώ έκανε ό,τι μπορούσε για να την κάνει τρισευτυχισμένη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έφτιαξε τούρτα και κάλεσε στην οικία τους τον ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τον σεφ Τίμο Ζαχαράτο. Όλοι μαζί τραγούδησαν, με το χαμόγελο στα χείλη, το «Happy Birthday» στην εορτάζουσα και διασκέδασαν.

dana


danaii

Κλείσιμο
viki


Επιπλέον, πριν λίγη ώρα η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» δημοσίευσε μία αστεία φωτογραφία, όπου εμφανίζεται εκείνη σκαρφαλωμένη πάνω σε ένα ψηλό δέντρο, ενώ η μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου, είναι από κάτω. Μαμά και κόρη, έχοντας χιουμοριστική διάθεση, κάνουν μία περίεργη γκριμάτσα και τεντώνουν τα χέρια τους.



Το εν λόγω αστείο και ταυτόχρονα γλυκό στιγμιότυπο συνόδεψε με ένα μακροσκελές κείμενο, όπου εκφράζει την αγάπη της προς τη μητέρα της, της δίνει τις καλύτερες ευχές της για τα γενέθλιά της και της λέει πολλά «ευχαριστώ» για όσα έχει κάνει για εκείνη:

«Χρόνια πολλά μαμά!♥
Όχι, έτσι απλά για το τυπικό, αλλά σου εύχομαι να ζήσεις όντως πολλά χρόνια, γιατί άνθρωποι αν εσένα ομορφαίνουν τον κόσμο. Άνθρωποι δίκαιοι, άνθρωποι ειλικρινείς, άνθρωποι αγνοί, άνθρωποι καλοί, άνθρωποι με τόση αγάπη μέσα τους, που δίνουν περισσότερη κι από όση πήραν!
Δεν ξέρω αν είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου, αλλά είσαι η μαμά που κανείς τον δικό μου κόσμο να είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Είσαι η μαμά που έκανες τις περισσότερες γκάφες,τις μεγαλύτερες τρέλες και τα πιο «ακατάλληλα» πράγματα για ένα παιδί και τελικά ήταν τα πιο κατάλληλα που μπορούσα να φανταστώ.

Γιατί ό,τι κι αν συνέβαινε, γινόταν με γνώμονα την αγάπη. Γιατί ό,τι κι αν είχες να αντιμετωπίσεις στην ζωή σου, όσα βάσανα, όσους εξωτερικούς παράγοντες, όσα άγχη, όσες δύσκολες στιγμές, εσύ πάντα έβρισκες τρόπο να σκορπίζεις φως.

Είσαι η πιο ανακουφιστική αγκαλιά στο κλάμα μου,η ωραιότερη αγκαλιά στην χαρά μου και το πιο αναγκαίο τηλεφώνημά μου.

Σ' ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ για την ζωή που έζησα χάρη σε εσένα -δεν εννοώ τα υλικά, γιατί άλλωστε δεν τα είχαμε πάντα- την γεμάτη αγάπη ζωή εννοώ.
Σε ευχαριστώ για τα γέλια που μου έχεις χαρίσει. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να φροντίζω όποιον με χρειάζεται. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να κάνω πάντα ό,τι περνάει από το χέρι μου για να δω έναν άνθρωπο να χαμογελάει, είτε γνωστό μου είτε άγνωστο. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να ζητάω συγνώμη και να βλέπω τα λάθη μου. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να με αφορούν οι γύρω μου. Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ♥

Κι όταν μετά απο χρόνια μιλάω για σένα, θα έχω σίγουρα να πω με ένα γιγαντιαίο χαμόγελο "η μαμά μου γεννήθηκε, έκανε τον κόσμο καλύτερο, έκανε τους γύρω της να χαμογελάσουν και να γελάσουν, έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε για όλους και μετά μας έκανε ομορφότερους ανθρώπους".

Η ευχή μου είναι να είσαι πάντα γεμάτη από αγάπη, γεμάτη από φως, γεμάτη από αλήθεια, γεμάτη από ανθρώπους που σου δίνουν ωραία συναισθήματα. ♥

Σ’αγαπω, σε ευχαριστώ! Άλλες φορές με μεγάλωσες εσύ,άλλες σε μεγαλωσα εγώ. Πάντως, κοιτώντας πίσω, ωραία μεγαλώσαμε μαμά και τα καταφέραμε. Έκανες ο,τι καλύτερο μπορούσες και αυτό σε κάνει μία τέλεια μανούλα ♥».

Χρόνια πολλά Βίκυ Σταυροπούλου!

Ειδήσεις σήμερα:

Ημέρες περσινού Νοεμβρίου θυμίζει η πορεία θανάτων λόγω Covid, «βραχνάς» οι ανεμβολίαστοι

Ζωή Αλεξοπούλου: Το χάπι δεν είναι υποκατάστατο του εμβολίου, δηλώνει η Ελληνίδα κλινική διευθύντρια της Merck

Γκουίλιαμ Πιου: Το «ασχημόπαπο» που κατέκτησε τις πασαρέλες έχει... κόκκινα γένια και κάποτε ζύγιζε 140 κιλά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης