Ελένη Μενεγάκη: Ευχές από τους συνεργάτες της και τον Γιάννη Πλούταρχο για τα γενέθλιά της

Ελένη Μενεγάκη: Ευχές από τους συνεργάτες της και τον Γιάννη Πλούταρχο για τα γενέθλιά της

Γενέθλια έχει σήμερα η παρουσιάστρια και λάμπει από ευτυχία

elenimenegaki-look_genethlia
Η σημερινή ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη είναι ξεχωριστή, αφού έχει τα γενέθλιά της. Ντυμένη στα κόκκινα -το αγαπημένο της χρώμα-, η πανέμορφη παρουσιάστρια καλησπέρισε τους τηλεθεατές της, έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος άνοιξε την εκπομπή της Παρασκευής ερμηνεύοντας δύο τραγούδια από τα παλιά, ενώ ο Σάββας Πούμπουρας πρόσφερε στην εορτάζουσα μία εντυπωσιακή ανθοδέσμη.

Στο πλατό βρέθηκε και ο Γιώργος Τσούλης, συνεργάτης της από παλιά, ο οποίος εισέβαλε στην κουζίνα, για να παρουσιάσει αργότερα τη συνταγή της ημέρας. «Είσαι η τηλεοπτική μαμά μου», είπε ο σεφ στην Ελένη Μενεγάκη.

Οι υπόλοιποι συνεργάτες της -Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Ελιάνα Χρυσικοπούλου- της έδωσαν on air τις γλυκιές ευχές τους. «Χρόνια πολλά, χαίρομαι που είμαστε μαζί», είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου της ευχήθηκε «υγεία και τύχη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfbuals85aa1-st)


Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να έχει ως καλεσμένο τον Γιώργο Κακοσαίο, τον μεγαλύτερο γιο του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος έχει μπει δυναμικά στον χώρο της μουσικής.

Ο Γιώργος Κακοσαίος τραγούδησε κάποια δικά του τραγούδια, μερικά γνωστά και αγαπημένα, αλλά και το «Αχ, κορίτσι μου» του μπαμπά του, το οποίο μάλιστα αφιέρωσε στην παρουσιάστρια. Μόλις τραγούδησε αυτό το κομμάτι, στην τηλεφωνική γραμμή ακούστηκε η φωνή του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος θέλησε να ευχηθεί στην Ελένη Μενεγάκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfbwcxkggdgp-st)
Κλείσιμο

«Ελένη μου, χρόνια πολλά. Να χαίρεσαι τα γενέθλιά σου. Θα ήθελα να πω δυο πράγματα. Πρώτον είσαι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Πέρα από την εξωτερική ομορφιά σου που την είχες, την έχεις και θα την έχεις πάντα, γιατί έχεις όμορφη καρδιά. Είμαι συγκινημένος αυτή τη στιγμή, γιατί βλέπω τον γιο μου και θυμάμαι το δικό μου πρώτο βήμα. Του το έχω πει του Γιώργου ότι ξεκίνησα από την Ελένη. Είναι σημαντικό», τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά:

«Τον κοιτούσα και λέω πόσα χρόνια πίσω με γυρνάει. Έχετε κάποια πολύ ωραία κοινά χαρακτηριστικά με τον Γιώργο, πέρα από τη φωνή και τη χροιά σας. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό –του το έλεγα και πριν– αυτή η γλυκειά σεμνότητα που έχεις, που μου θυμίζεις τον πατέρα σου πριν 20 χρόνια, που και εγώ δεν ήμουν όπως είμαι σήμερα. Βρε Γιάννη μου, έτσι σε έχω πάντα στο μυαλό μου και έτσι παρέμεινες και εύχομαι το παιδί σου να προχωρήσει μπροστά και να κατακτήσει τα όνειρά του. Να μην αλλάξει ποτέ, να παραμείνει ένα υπέροχο, καλό παιδί».

Έπειτα, ο Γιάννης Πλούταρχος υποστήριξε: «Ο αγώνας είναι πολύ μεγάλος. Τίποτα δεν σου χαρίζεται. Όλοι προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά. Ο Γιώργος όσο θα αγαπήσει και θα σεβαστεί τον κόσμο, τόσο θα τον αγαπήσει και θα τον σεβαστεί και εκείνος.

Τραγουδάνε όλοι στην οικογένεια. Τα έχω βάλει από πολύ μικρά στην ανάλυση του τραγουδιού, όχι απλά να τραγουδάνε. Πώς γίνεται ένα γύρισμα, πώς θα βγάλει την υποκριτική στο τραγούδι.

Σε αγαπάμε όλοι πολύ. Για όλη την οικογένεια είσαι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Από εκεί ξεκίνησα εγώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ όταν ξεκίνησα εγώ, προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να με βγάλουν σε κάποια εκπομπή και εσύ ήσουν η πρώτη που με έφερες σε εκπομπή σου, και όχι μόνο», σημείωσε ο τραγουδιστής, εκφράζοντας την συμπάθεια και εκτίμησή του προς την Ελένη Μενεγάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Βάσω Γουλιελμάκη: «Ένας εμμονικός θαυμαστής μου έκλεινε μόνος του ραντεβού στο σπίτι μου και στο θέατρο, φοβήθηκα»

Facebook - Meta: Ο Ζούκερμπεργκ ποζάρει με το νέο λογότυπο και την επωνυμία της εταιρείας του

Σακελλαροπούλου: Πολλές φορές αισθανθήκαμε δικαιολογημένα μόνοι -Μέρκελ: O διάλογος ήταν πάντα το κλειδί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης