Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αντιδρά στις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #ΜeToo

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αντιδρά στις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #ΜeToo

O ηθοποιός δεν κρύβει τον θυμό του - Δείτε τις αναρτήσεις του στο Instagram

pjimage-19-1
Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι τηλεοπτικές δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα MeToo.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το ελληνικό ΜeToo στον αθλητισμό, ο Ολυμπιονίκης απάντησε: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από εκει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει τα φώτα πάνω του ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του, να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα έκανε προσπάθεια να...μαζέψει τις προαναφερόμενες δηλώσεις του, κάνοντας  στορι στο Instagram. «Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και καθεμία που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία, είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη», έγραψε.

pe


Ακόμη, δημοσίευσε μία φωτογραφία της Σοφίας Μπεκατώρου, την οποία συνόδεψε με τα εξής λόγια: «Και μην ξεχνάμε τις θέσεις μου από την πρώτη ημέρα! Συγχαρητήρια για το θάρρος σου!! Είμαστε μαζί σου!».

Κλείσιμο
petrtoun


Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, παρακολουθώντας τις δηλώσεις του Ολυμπιονίκη, εξέφρασε την ενόχλησή του μέσω μίας σειράς στόρι. «Γίνε σαν τη Σοφία Μπεκατώρου, μην γίνεις σαν τον Λευτέρη Πετρούνια. Φαντάζομαι ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν γνώριζε ότι η ολυμπιονίκης Σιμόν Μπάιλς ήταν ένα από τα 250 θύματα του Λάρι Νάσαρ. Μάλλον είχε παράπονο που δεν πέτυχε ως αθλήτρια», έγραψε ο καλλιτέχνης και πρόσθεσε:

al1

aL2


«(Εάν, εάν, εάν…) Η αμφιβολία δηλητηριάζει τα πάντα, χωρίς να σκοτώνει τίποτα. Λευτέρη Πετρούνια λυπάμαι πολύ, είστε ο πιο αδύναμος κρίκος», τόνισε.

AL3


Τέλος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης «χαμήλωσε την ένταση», σταμάτησε την επίθεση και απευθύνθηκε έμμεσα στον Έλληνα Ολυμπιονίκη, λέγοντάς του:

«Λευτέρη Πετρούνια, είσαι ένας τιτάνας του αθλητισμού! Βρες τη δύναμη, που ξέρω ότι κρύβεις μέσα σου, για να πεις στον κόσμο, που σε στηρίζει τόσα χρόνια, την αλήθεια, την αλήθεια σου! Ραντεβού στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024».

AL5


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρότεινε ο εισαγγελέας για την Κακαράντζουλα

Αξιολόγηση: «Σκονάκι» στους δασκάλους από τη ΔΟΕ - Πώς επιχειρείται σαμποτάζ στη διαδικασία

Με νέα ροζ βίντεο απειλεί ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Πέκερ τους πολιτικούς στα κατεχόμενα






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης