Ντίνος Σιωμόπουλος: Βάφτισε τον γιο του

Ντίνος Σιωμόπουλος: Βάφτισε τον γιο του

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο δημοσιογράφος στο Facebook

siomopoulos
Ο Ντίνος Σιωμόπουλος βάφτισε τον ενός έτους γιο του σε στενό κύκλο!Ο μικρούλης πήρε το όνομα Ιωάννης. Στο μυστήριο το παρών έδωσαν λίγοι και και καλοί φίλοι του ζευγαριού.

Την ευχάριστη είδηση της βάφτισης γνωστοποίησε ο ίδιος, αναρτώντας το απόγευμα της Δευτέρας 18/10 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία από την ώρα του μυστηρίου, όπου απεικονίζεται ο μπόμπιρας μέσα στην κολυμπήθρα.

Είναι πραγματική ευλογία να βαφτίζει το παιδί σου ο Πατερας Αντώνιος στην Κιβωτό του Κόσμου! Και το όνομα αυτού Ιωάννης!...

Posted by Ntinos Siomopoulos on Monday, October 18, 2021


«Είναι πραγματική ευλογία να βαφτίζει το παιδί σου ο Πατέρας Αντώνιος στην Κιβωτό του Κόσμου! Και το όνομα αυτού Ιωάννης! Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της γυναίκας μου στο δεύτερο παιδί μας, αλλά και ο κορωνοϊός δεν μας επέτρεψαν να μοιραστούμε τη χαρά μας με τους φίλους μας. Του χρόνου, όμως, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!», έγραψε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Η ανάρτησή του έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια, καθώς συγγενείς, φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να δώσουν τις πιο γλυκές ευχές τους για τον μικρό Ιωάννη!

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο» σύντομα θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς, αφού η σύζυγός του, Ντόρη Μπαθόρη, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και αυτή τη φορά πρόκειται για κοριτσάκι.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο της εφορίας οι καταθέσεις του 2015!

Στις 10 στη Βουλή η σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία

Ο Γρηγόρης Πετράκος (με rapid test) έκανε πρεμιέρα στο εμβολιασμένο κοινό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης