Γιώργος Λιάγκας: Η Φαίη, το διαζύγιο των γονιών του, τα λάθη και η αυτοκριτική

Γιώργος Λιάγκας: Η Φαίη, το διαζύγιο των γονιών του, τα λάθη και η αυτοκριτική

Μετά από δύο χρόνια σιωπής ο παρουσιαστής μίλησε για όλα…

Liagkas
Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Ναταλία Γερμανού. Ο γνωστός παρουσιαστής μετά από δύο χρόνια «σιωπής» μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τα λάθη του, για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί αλλά και για τον χωρισμό των γονιών του που τον στιγμάτισε.

«Είμαι ένας πολύ ντροπαλός και διακριτικός άνθρωπος στη ζωή μου, οπότε όταν έρχομαι για συνέντευξη, έρχομαι με τη συστολή που έχω στη ζωή μου. Θεωρώ ότι κάνω μία πολύ ήσυχη και ήρεμη ζωή, οπότε έτσι αισθάνομαι κι εδώ. (…) Πολλές φορές μπορεί να στενοχώρησα κάποιους, και σε καμία περίπτωση δεν έγινε ενσυνείδητα. Την κριτική και το bullying που έχω δεχτεί εγώ, δεν νομίζω ότι το ‘χει φάει κάποιος άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Κάποτε εξέθετες περισσότερο την προσωπική σου ζωή και τα έλεγα για πλάκα. Πίστεψε με ότι όσο εξελισσόμαστε, βελτιωνόμαστε και ωριμάζουμε… Δεν φιλτράρουμε τώρα περισσότερο τον τρόπο που λέμε την άποψή μας; Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει λάθη. Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που τα παραδέχομαι και προχωράω μαθαίνοντας. Εκεί σημαίνει ότι υπάρχει εξέλιξη. Ο καθένας μας δεν έχει δικαίωμα να προχωρήσει, όταν βελτιώνει το δικό του μοντέλο;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1pd172csjl-st)


Το διαζύγιο των γονιών του

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του σε ηλικία 7 ετών. «Το βίωσα σκληρά όλο αυτό, δεν έχω μιλήσει ποτέ και ούτε θα μιλήσω. Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλών δεκαετιών, που δεν είχα τη μάνα μου στη ζωή μου. Δε βρισκόμουν με τη μάνα μου από πολύ μικρή ηλικία. Είναι κάτι προσωπικό και το διαχειρίστηκα όσο το δυνατόν καλύτερα μόνος μου».

Η σχέση που έχει σήμερα με τη Φαίη Σκορδά

Μιλώντας για τη σχέση που διατηρεί σήμερα με την πρώην γυναίκα του και μητέρα των δύο γιων του λέει: «Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και ο κόσμος το βλέπει. Έγραψαν κάποιοι ότι το κάναμε για τα λεφτά. Όσα λεφτά κι αν δίνεις, με έναν άνθρωπο που δεν τον χωνεύεις και δεν τον εκτιμάς δε μπορείς να κάθεσαι μαζί του. Κι αυτό το έχουμε κατακτήσει με τη Φαίη. Να το ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαστε ζευγάρι γιατί έχουμε δύο παιδιά, που είναι πια μεγάλα. Μπαίνουν στο διαδίκτυο και διαβάζουν. Δε θα παίζαμε με τον ψυχισμό τους. Τα παιδιά μας ήταν χαρούμενα έτσι κι αλλιώς που είναι μαζί στο μεγάλωμά τους».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1pndxekgt5-st)
Κλείσιμο


Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε πως δεν έχει ερωτευτεί τα τελευταία χρόνια, μετά τον χωρισμό του, ωστόσο αν συμβεί αυτό θα μιλήσει στα αγόρια του.

Η δύσκολη στιγμή και η αυτοκριτική

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή του ήταν όταν έπρεπε να πει για το δυστύχημα στα Τέμπη με θύματα παιδιά και όχι ο σχολιασμός της φοιτήτριας που υπέστη σεξουαλική παρενόχληση, την εποχή που είχε εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Τέλος μιλώντας για τα λάθη του τονίζει πως έχει κάνει την αυτοκριτική του και ξέρει πολύ καλά, ότι δεν έχει κάνει κανένα λάθος ενσυνείδητα. «Αν έχω κάνει κάτι που έχει πειράξει, έχω απολογηθεί στον εαυτό μου, στον κόσμο, τα ‘χω πληρώσει τα λάθη μου και προχωράω. Δικαίως το πλήρωσα τότε εγώ γιατί ήμουν ο επικεφαλής μίας ομάδας και ο πιο προβεβλημένος. Το έφαγα, απολογήθηκα, πλήρωσα και χρηματικά και επαγγελματικά. Ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη. Κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ γιατί δεν ήξερα τον άνθρωπο. Δεν ήθελα να βλάψω κανέναν, δεν το καταλάβαμε, δεν είμαστε τρελοί όλοι».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά δραστηριότητα η Starlink του Έλον Μασκ στην Ελλάδα


Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αρραβωνιάστηκε τον Τράβις Μπάρκερ - Δείτε στιγμιότυπα από τη ρομαντική πρόταση γάμου


Ρωσία: Αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμάστρια σε τσίρκο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης