Μαρία Ηλιάκη: «Για τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω τώρα να μιλήσω» - Τι είπε για την Καινούργιου

Μαρία Ηλιάκη: «Για τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω τώρα να μιλήσω» - Τι είπε για την Καινούργιου

Τι είπε η παρουσιάστρια για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τον σύζυγό της και άλλα πολλά...

Maria_Hliaki
H Mαρία Ηλιάκη μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και το δύσκολο πρώτο εξάμηνο. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που άφησε την Ελλάδα για να μείνει στη Ζυρίχη κοντά στον σύζυγό της.

«Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να λέει ότι θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά. Οι επιλογές μου μέχρι να γνωρίσω τον Στέλιο δεν ήταν κατάλληλες για αυτό. Με απασχολούσε αλλά δεν αγχώθηκα ποτέ ιδιαίτερα, ίσως γιατί δεν με άγχωσε ποτέ ο περίγυρός μου. Ο μπαμπάς μου δεν μου έλεγε ποτέ "άντε να νοικοκυρευτείς". Η μαμά μου μου έλειψε πολύ ειδικά στο μαιευτήριο. Ήταν πάρα πολύ δοτική με τα παιδιά. Πιστεύω ότι το νιώθει και χαίρεται πάρα πολύ», εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον σύζυγό της. «Μάλλον ήρθε όταν ήμουν και εγώ έτοιμη, την κατάλληλη στιγμή. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Στέλιο, έχω καταντήσει κουραστική. Είναι πολύ ωραίος άνθρωπος. Είμαστε μαζί τρία χρόνια αλλά τον ξέρω πολλά χρόνια. Δεν τον ήθελα πριν, εκείνος λέει ότι με ήθελε. Μου έστειλε ένα μήνυμα μια μέρα στα social, ξεκινήσαμε να μιλάμε και κάποια στιγμή μου λέει ‘θα έρθω στην Ελλάδα σε δύο εβδομάδες και θέλω να σε δω’, του απάντησα ‘δέκα χρόνια με ξέρεις τώρα θέλεις να με δεις;’. ‘Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή’ μου είπε, ε και ήταν».

Η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε ότι πια θα γυρίσουν όλοι μαζί στην Ελλάδα, κάτι που ήθελαν από την αρχή αλλά η επιστροφή της στην τηλεόραση τους ανάγκασε να το κάνουν πιο γρήγορα. «Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν ένας από τους λόγους να γυρίσω στην τηλεόραση. Φέτος δέχτηκα γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχα άλλες προτεραιότητες. Από αυτά που μου πρότειναν παλιότερα υπάρχει κάτι που αρνήθηκα και το μετάνιωσα. Ήταν κάτι καθημερινό αλλά δεν θέλω να σας πω», δήλωσε η ίδια.

Η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και με τον Νίκο Μουτσινά. «Είχαμε απομακρυνθεί με την Κατερίνα Καινούργιου εξαιτίας μια παρεξήγησης η οποία διογκώθηκε. Για τον Νίκο Μουτσινά δεν θέλω τώρα να μιλήσω. Η Κατερίνα από όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος συγκινήθηκε πολύ. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκιά, μου έστειλε και δώρο στην Ζυρίχη».

Στις επίμονες ερωτήσεις των παρουσιαστών η Ηλιάκη δήλωσε: «Με τον Νίκο ήρθαμε σε επικοινωνία μόνο μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο, αυτός πρέπει να πάρει. Δεν θα πάω στην εκπομπή του αν με καλέσει. Τώρα δεν θέλω, κάποια στιγμή μπορεί να πάω. Είναι περίεργο μετά από 800 χρόνια να βρεθούμε στον αέρα. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε εκτός αέρα και μετά θα πάω και στην εκπομπή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cey4iqxkk66x)


Ειδήσεις σήμερα

Έγκυος δασκάλα 41 ετών συνελήφθη για αποπλάνηση 15χρονου - Τα sex video αποκάλυψαν τη δράση της

Χωρίς θρησκείες, χωρίς σύνορα, χωρίς ιδιοκτησία: Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50

Ντιν Κέιν: Πρώην Superman κατακρίνει την απόφαση να κάνει η DC Comics των υπερήρωα αμφιφυλόφιλο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης