Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Το Survivor, η επανασύνδεση και η πρόταση γάμου

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Το Survivor, η επανασύνδεση και η πρόταση γάμου

Το ζευγάρι μετά το κρυφτούλι μίλησε για όλα και παραδέχτηκε επιτέλους ότι είναι «αχώριστο»

arnaoutoglou-sakis
Ήταν από τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν πολύ τους περασμένους μήνες. Ο λόγος για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη. Τους δύο πρώην Survivor υποδέχτηκε χθες βράδυ στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και εκείνοι μίλησαν για όλα. Κυριολεκτικά «αχώριστοι» όταν βγήκαν από το ριάλιτι επιβίωσης μίλησαν για τον χωρισμό τους για την επανασύνδεσή τους αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει πλάκα στην Μαριαλένα, λέγοντάς της ότι θα γίνει κάποια πρόταση γάμου, με την νεαρή γυμνάστρια να απαντά κατηγορηματικά: «Δεν είμαι ακόμη έτοιμη για γάμο». Ο Σάκης από την άλλη τόνισε: «Άμα γίνει η πρόταση γάμου, πρέπει η στιγμή να είναι ιδιαίτερη. Θα γίνει χωρίς κάμερες».

Ο Σάκης Κατσούλης αναφερόμενος στο Survivor ξεκαθάρισε: «Δεν είχα λόγο να μη δεχτώ την πρόταση. Ήθελα να πάω να τη βοηθήσω, κανείς δεν την γνωρίζει όπως εγώ. Έβλεπα μια διαφορετική Μαριαλένα στο Survivor. Ήταν νευρική, είχε χάσει το χαμόγελό της. Μου έλειπε σαν άνθρωπος, όταν χωρίσαμε. Την διεκδικούσα αρκετούς μήνες μέχρι να την κερδίσω. Σε ένα παιχνίδι επιβίωσης σαν το Survivor, δεν μπορείς να κρυφτείς, δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό.

Όταν βάζεις έναν γονιό σε μια τέτοια περιπέτεια, δεν μπορείς να το πιστέψεις. Τον παππού μου πήγαν και βρήκαν τον παππού μου στο Ξυλόκαστρο. Είναι ένας μεγάλος άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολλά, ήταν απαράδεκτο. Έπρεπε να σεβαστούν την ηλικία του. Δεν χρειάζεται να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Οι γονείς μου δεν μίλησαν ποτέ, τους το ζήτησα πριν μπω στο παιχνίδι».

Από την άλλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε: «Είχαμε βρεθεί στα casting του reality, ήμασταν χωρισμένοι ήδη δυο μήνες. Δεν ήθελα να τον πάρουν στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να τον βλέπω. Χωρίσαμε για πολύ χαζούς λόγους. Ήξερα ότι θα εκτεθώ, αλλά δεν περίμενα όλη αυτή την εξέλιξη. Πέρασαν τα όρια, επικοινώνησαν με την οικογένεια μου, κάτι που δεν ήθελα να συμβεί. Δεν μου ήρθε ούτε ένα αρνητικό μήνυμα στο Instagram όσο ήμουν στο παιχνίδι. Μάλλον στην αρχή ήμουν μισητή παίκτρια.

Τα έπαθα όλα, ό,τι μπορούσα να πάθω το έπαθα. Άλλαξε όλος ο κύκλος της περιόδου μου. Ενώ είχα μπει σε μια σειρά ότι δεν έχω περίοδο και όλα καλά, στον πέμπτο μήνα αδιαθέτησα ξανά μέσα στο παιχνίδι. Άρχισαν τα έπαθλα και τρώγαμε και επανήλθε. Ήταν τόσο υπομονετικός και ήρεμος ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τα σχόλια που έγιναν από την οικογένειά της


Η επανασύνδεση μετά το παιχνίδι
Μαριαλένα: «Η αλήθεια είναι ότι όταν μπήκε έπαθα σοκ. Είχα πάει στη ζούγκλα για να μη τον βλέπω και ήρθε. Ο καθένας θα πάθαινε αυτό το σοκ. Μετέπειτα άλλαξαν κάποια δεδομένα, κάποιες συγκυρίες και καταστάσεις. Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ραγδαία. Είμαστε παντού μαζί πλέον».

Σάκης: «Πάρα πολλά βράδια μένουμε μαζί. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Δεν συγκατοικούμε σαν ζευγάρι, απλά μένουμε ως αργά και κοιμόμαστε μαζί. Δεν είμαστε δύο άνθρωποι που γνωριστήκαμε μέσα στο παιχνίδι. Ήμασταν ζευγάρι δύο χρόνια. Είναι πολύ διαφορετικό».

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: «Έκαψαν» την Έφη οι καταθέσεις των μαρτύρων - Όσα έγιναν εχθές στη δίκη

H Adele προαναγγέλλει την κυκλοφορία νέου τραγουδιού - Βίντεο

Τσάρλι Σιν: Δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Ντενίζ Ρίτσαρντς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης