Χρήστος Δάντης: Έχω χάσει φιλίες, χορηγίες, συμβόλαια επειδή λέω τη γνώμη μου

Χρήστος Δάντης: Έχω χάσει φιλίες, χορηγίες, συμβόλαια επειδή λέω τη γνώμη μου

«Αυτός που είναι συμφιλιωμένος με όλα, δεν μου αρέσει. Θα λέω τη γνώμη μου, όποτε συμφωνώ ή όποτε διαφωνώ», λέει ο τραγουδιστής

Xristos_Dantis
Ο Χρήστος Δάντης σε συνέντευξή του μίλησε για τις φιλίες που έχασε γιατί όπως εξήγησε λέει πάντα ανοικτά την άποψή του. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη δήλωση που έκανε για το εμβόλιο και παρεξηγήθηκε.

Μια δήλωσή σας για το εμβόλιο παρεξηγήθηκε;
Δυστυχώς τα social media αποκάλυψαν αυτό που είμαστε σαν λαός. Αν κάποιος θέλει να παρερμηνεύσει και να διαβάσει τα πράγματα έτσι όπως εκείνος θέλει, αυτός έχει το πρόβλημα. Εγώ είμαι υπέρ του εμβολιασμού, αλλά δεν είμαι από αυτούς που βγάζουν φωτογραφίες ότι να εμβολιάστηκα, κοιτάξτε με. Είναι αστείο. Υπήρξε ένας ρατσισμός κατά των ανεμβολίαστων και ένας ρατσισμός κατά των εμβολιασμένων. Εγώ μπήκα στη μέση και είπα ότι καθενός είναι δικαίωμά του, γιατί έχει να κάνει με τη δική του υγεία. Αυτό το πράγμα μπορεί να γυρίσει σε έναν τεράστιο ρατσισμό και ομολογουμένως έχουμε γίνει ρατσιστές. Ή ήμασταν ρατσιστές και δεν το ξέραμε. Τάχθηκα υπέρ τωω ανεμβολίαστων, όσον αφορά το δικαίωμά τους αν θα εμβολιαστούν ή όχι. Εγώ προσωπικά και το ξεκαθάρισα, έχω κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, τώρα έκανα και την τρίτη. Τα social media είναι φασισμός και όχι δημοκρατία.

Το γεγονός ότι πάντα λέτε τη γνώμη σας, σας στοίχισε στην καριέρα σας;
Ναι, μου στοίχισε πάρα πολύ. Έχω χάσει χορηγίες, συμβόλαια και πολλά εξαιτίας αυτού. Μου έχει στοιχίσει και προσωπικές, φιλικές σχέσεις που δεν το περίμενα. Υπάρχουν άνθρωποι που μου έκοψαν την καλημέρα, επειδή κατά τη γνώμη τους λέω μα…ες. Ζούσε σε μια χώρα που απαξιώνει τους πάντες, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι του θεάματος που χρόνια παλεύουν να αποδείξουν τι είναι. Αν έχουν ταλέντο.

Σκοπεύετε να κρατάτε πιο στρογγυλεμένη στάση στα social media;
«Αυτός που είναι συμφιλιωμένος με όλα, δεν μου αρέσει. Θα λέω τη γνώμη μου, όποτε συμφωνώ ή όποτε διαφωνώ», είπε ο τραγουδιστής στο περιοδικό «Εγώ».

Ειδήσεις σήμερα

Αστυνομικοί στην Κοζάνη πήγαν για έλεγχο και ο εστιάτορας απαίτησε να δει το... πιστοποιητικό εμβολιασμού

Netflix: 15 σειρές που θα δούμε τον Οκτώβριο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Απομακρύνεται ο πατέρας της από τη διαχείριση της περιουσίας της μετά από δικαστική απόφαση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης