Δανάη Μιχαλάκη: Πρέπει να σέβεσαι όταν θέλει κάποιος να κρατήσει «προσωπική» την προσωπική του ζωή

Δανάη Μιχαλάκη: Πρέπει να σέβεσαι όταν θέλει κάποιος να κρατήσει «προσωπική» την προσωπική του ζωή

Τι είπε η ηθοποιός για το ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες

danai
Για όλους και για όλα μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η τηλεοπτική Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τον ντόρο που δημιουργήθηκε, για την προσωπική της ζωή αλλά και το μέλλον της στη σειρά.

Σχετικά με το γάμο της που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι είχε εκφράσει από την αρχή την επιθυμία του να παντρευτεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ξεκινώντας έτσι ένα… κυνηγητό με τους δημοσιογράφους, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να διαρρεύσουν λάθος πληροφορίες για την ημερομηνία αλλά και τις λεπτομέρειες του πολιτικού γάμου.

«Ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για κάποιον λόγο. Απλά πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα», είπε αρχικά η ηθοποιός για να συνεχίσει: «Δεν νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια, απλά καλό είναι ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μια ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός αλλά δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει».

Δανάη Μιχαλάκη: "Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή"

Danai_Mixalaki


Κλείσιμο
Όσο για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες η ηθοποιός αποκάλυψε: «Μπορώ να σου πω ότι η Δρόσω θα ακολουθήσει το όνειρό της, αλλά από μια άλλη κατεύθυνση, δεν θα πάει στο τραγούδι. Μεγάλο δρόμο θα διαβεί η Δρόσω. Θα τη στηρίξουν και πάρα πολύ οι αδερφές της. πράγμα που δεν το περίμενε».

Ειδήσεις σήμερα

Αστυνομικοί στην Κοζάνη πήγαν για έλεγχο και ο εστιάτορας απαίτησε να δει το... πιστοποιητικό εμβολιασμού

Netflix: 15 σειρές που θα δούμε τον Οκτώβριο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Απομακρύνεται ο πατέρας της από τη διαχείριση της περιουσίας της μετά από δικαστική απόφαση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης