Χρήστος Λούλης: «Πολλοί με βρίζανε για το σποτάκι, ήταν άσχημο, μετά άρχισα να γελάω»

Χρήστος Λούλης: «Πολλοί με βρίζανε για το σποτάκι, ήταν άσχημο, μετά άρχισα να γελάω»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, το τηλεοπτικό σποτ που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο

aspot
«Το τηλεοπτικό σποτ για την πολιτική προστασία ήταν κοινωνικό “τράκο”. Μετά τις πρώτες αντιδράσεις, που με βρίζανε πολλοί και ήταν άσχημο, μετά άρχισα να γελάω. Σε τέτοιες αντιδράσεις σφίγγεσαι, σκληραίνεις, πικραίνεσαι, αντεπιτίθεσαι», τόνισε ο Χρήστος Λούλης για τις αντιδράσεις τις οποίες ξεσήκωσε το τηλεοπτικό σποτ για τον Covid-19, στο οποίο συμμετείχε.

Έπειτα, παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», πρόσθεσε: «Η συμβίωση με τους ανθρώπους προϋποθέτει να μπορείς να δέχεσαι και τη σφαλιάρα τους και τη βλακεία τους και το βραβείο και το χειροκρότημά τους. Αν πικραινόμουν πάρα πολύ για το ξύλο που έφαγα με το σποτάκι, θα έπρεπε -με την ίδια λογική- να την έχω ψωνίσει πάρα πολύ και με τα χειροκροτήματα που έχω δεχτεί».

Για την περίοδο της καραντίνας, ο 45χρονος καλλιτέχνης ανέφερε: «Δεν έχω ιδέα τι μας δίδαξε η πανδημία. Το δικό μου μάθημα από την καραντίνα και την πανδημία είναι τα ζυμάρια».

Σχετικά με το εμβόλιο κατά της νόσου Covid-19, υποστήριξε: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο λόγω κάποιου προβλήματος υγείας και κάποιοι λόγω προβλήματος στο μυαλό τους».

Δείτε τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cem8c9tqva8p-st)


Παράλληλα, ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Θέλω να κάνω και τους τρεις ρόλους πολύ καλά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον ρόλο του πάτερα, του συζύγου και του ηθοποιού. Ο πιο αυστηρός κριτής μου είναι τα παιδιά μου».

Τέλος, σχολιάζοντας τις καταγγελίες, οι οποίες έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, στον χώρο του θεάματος, ισχυρίστηκε:

«Δεν θα απέτρεπα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το χώρο του θεάτρου μετά τις καταγγελίες. Θα τους έλεγα να προσέχουν, αλλά όχι να φοβούνται».


Ειδήσεις σήμερα:

Clawback: Τι επιχειρείται να αλλάξει - Αντιδρούν οι γιατροί με κινητοποιήσεις

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποθεώνει την ελληνική κουζίνα: «Είναι καλύτερη από την ιταλική!» - Δείτε βίντεο

No Time To Die: Με... βασιλική λάμψη και πλήθος σταρ η πρεμιέρα του τελευταίου «Μποντ» του Ντάνιελ Κρεγκ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης