Ντόρα Μακρυγιάννη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το παπαρατσικό εν έτει 2021»

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το παπαρατσικό εν έτει 2021»

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος», δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό της για δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού

dora
Με αφορμή μία φωτογραφία την οποία είχε αναρτήσει η ταλαντούχα ηθοποιός στα social media από το σίριαλ του ΑΝΤ1, όπου έχει έναν από τους βασικούς ρόλους, διαδόθηκε η ψευδή είδηση ότι έχει υποστεί βίαιη, κακοποιητική συμπεριφορά.

«Εξοργίστηκα, δεν εκνευρίστηκα απλά. Εντάξει, ξεκινάει ένας και το κάνει. Δεν ασχολήθηκα έτσι και αλλιώς με το συγκεκριμένο. Με ενόχλησε ότι αυτό διέρρευσε σαν είδηση και την πήραν πάρα πολλά sites. Βγαίνει μία τέτοια είδηση με τον τίτλο “Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού”. Γιατί το αναπαράγεις με αυτόν ακριβώς τον τρόπο;», τόνισε η Ντόρα Μακρυγιάννη, καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό».

Έπειτα, υποστήριξε: «Οι δικοί μου άνθρωποι, ευτυχώς, βλέπουν τον "Ήλιο" και είχαν καταλάβει ότι η φωτογραφία είναι από εκεί. Θα μπορούσαν, όμως, να μην. Το να προσπαθείς να καρπωθείς κλικ και δημοσιότητα στο site από ένα όνομα και από ένα θέμα, το οποίο είναι τόσο ευαίσθητο τις τελευταίες ημέρες. Κάποια πράγματα νομίζω πως ήρθε η ώρα να σταματήσουν. Δεν με ενοχλεί μόνο αυτό. Ακόμα δηλαδή, εν έτει 2021, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το παπαρατσικό».

Τέλος, η ξανθιά καλλιτέχνης σημείωσε: «Το γεγονός ότι συμβαίνει το παπαρατσικό, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ. Είναι κάτι το οποίο εμένα μπορεί να με φέρει ακόμα σε πιο ακραία θέση και να κινηθώ νομικά. Το γεγονός ότι εισβάλλεις σε μία προσωπική στιγμή χωρίς τη θέληση του ανθρώπου που φωτογραφίζεις, με pixels, το οποίο έχει φτάσει x100, στην ουσία είναι βιασμός. Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή, μου βιάζεις το δικαίωμα να θέλω εγώ να σου πω "ναι"».

Δείτε τις δηλώσεις της Ντόρας Μακρυγιάννη: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-celemptkbwqp-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης - Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάστασή του

Pfizer: Στον FDA τα δεδομένα για τη δοκιμή του εμβολίου σε παιδιά 5-12 ετών

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο αντιγριπικά εμβόλια στα φαρμακεία από την 1η Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης