Δέσποινα Βανδή: Πώς σχολιάζει το διαδίκτυο την πόζα της

Δέσποινα Βανδή: Πώς σχολιάζει το διαδίκτυο την πόζα της

Οι φήμες για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη και η βόλτα στην Ερμού με τον Βασίλη Μπισμπίκη

vandi_red_dress
Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο όμορφες και δημοφιλείς τραγουδίστριες της χώρας μας. Φέτος το τηλεοπτικό κοινό την απολαμβάνει μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου «J2US». Μάλιστα η Δέσποινα έκανε αισθητή την παρουσία της όταν ανέβασε από τα παρασκήνια του σόου -ίσως- τις πιο προκλητικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram.

Πόζαρε στο φακό φορώντας ένα κατακόκκινο μίνι φορεματάκι το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα, λεπτά και γυμνασμένα της πόδια. Το Instagram της από τα πρώτα λεπτά της ομολογουμένως τολμηρής της ανάρτησης πήρε φωτιά και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Οι περισσότεροι από τους followers την αποθέωσαν με άκρως κολακευτικά σχόλια ενώ κάποιοι άλλοι περισσότερο συντηρητικοί εξέφρασαν την αντίθεσή τους λέγοντας πως μια γυναίκα με την ποιότητά της δεν έχει ανάγκη να ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες.



Έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή;

Κατά τα άλλα η Δέσποινα Βανδή μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Οι φήμες την ήθελαν να είναι με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Τα πράγματα είχε βάλει στη θέση τους η instagrammer Soula Glamorous, η οποία ανέφερε μέσα από τον λογαριασμό της ότι η Δέσποινα Βανδή δεν «τα έχε»ι με τον Βασίλη Μπισμπίκη όπως συζητιόταν, αλλά με κολλητό του φίλο.

Κλείσιμο
Τα πράγματα όμως περιπλέκονται εκ νέου καθώς η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίστηκαν στην Ερμού να κάνουν τη βόλτα τους με πολύ χαλαρή διάθεση. Η εφημερίδα «On Time» τους εντόπισε στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας. Πάντως τον τελευταίο καιρό οι δυο τους κάνουν παρέα.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε τέσσερις ιστοσελίδες ψεκ με fake news για covid

Σοφία Μουτίδου: Από την αποθέωση στη σταύρωση, σε 1.200 δευτερόλεπτα


Μακρόν για Ελλάδα: Η φιλία μεταξύ των δύο χωρών μας είναι γερή και συνεχίζεται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης