Big Brother - Τρία νέα πρόσωπα: Η τραγουδίστρια, ο ιδιοκτήτης coctail bar και η νικήτρια του Power of Love 2

Big Brother - Τρία νέα πρόσωπα: Η τραγουδίστρια, ο ιδιοκτήτης coctail bar και η νικήτρια του Power of Love 2

Τα βιογραφικά των νέων παικτών στο σπίτι του Big Brother

BB-New_Paiktes
Tρία νέα πρόσωπα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας αποτελούν από χθες το βράδυ το νέο αίμα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Η πρώτη παίκτρια που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ήταν η Μαρία Αλεξόγλου. Η 32χρονη είναι τραγουδίστρια και όπως είπε είναι δυναμικός χαρακτήρας και κοινωνική. Νέος συγκάτοικος είναι και ο Μιχάλης Γαβαλάς από την Αμοργό. Ο 33χρονος, ασχολείται με τα τουριστικά, είναι πατέρας δύο παιδιών και παίζει βιολί. Γνώριμη τηλεοπτικά είναι η τρίτη παίκτρια. Ο λόγος για την Άννα Ελευθερίου, η οποία κέρδισε την δεύτερη σεζόν του Power of Love. Η Άννα είναι από την Κύπρο, είναι 35 χρονών και δηλώνει YouTuber.

Μαρία Αλεξόγλου: Η πιο… crossfit Ελληνίδας τραγουδίστριας!
Maria_Alexoglou
Η 33χρονη τραγουδίστρια κατάγεται από τον Πειραιά. Το τραγούδι μπήκε ξαφνικά στη ζωή της αλλά πολύ γρήγορα έγινε το πάθος της. Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Κατερίνα Στανίση, ο Θέμης Αδαμαντίδης κ.α. Έχει τη φήμη της πιο… crossfit Ελληνίδας τραγουδίστριας! Δυναμική και αισιόδοξη, δηλώνει πως ακόμη και με τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους καταφέρνει να τα πάει καλά. Άραγε θα ισχύσει αυτό και στο σπίτι του Big Brother;

Μιχάλης Γαβαλάς: Τρελαίνεται για φάρσες, δεν μπορεί τις εντάσεις 
Mixalis_Gavalas
Ο 33χρονος ιδιοκτήτης cocktail bar από την Αμοργό είναι έτοιμος να… περιποιηθεί τους συγκατοίκους του στο σπίτι του Big Brother όπως
περιποιείται και τους πελάτες του, με χιούμορ και καλή διάθεση! Τρελαίνεται για φάρσες, δεν μπορεί τις εντάσεις αλλά είναι έτοιμος να υπερασπιστεί το δίκιο… ακόμη και όταν δεν τον συμφέρει. Και στη χειρότερη, αρπάζει το βιολί του και τους παρασύρει όλους στους ρυθμούς των νησιώτικων τραγουδιών που αρέσκεται να παίζει!

Άννα Ελευθερίου: Η γατούλα που γίνεται... τίγρης αν προσβάλλουν την αξιοπρέπειά της
Anna_Eleftheriou
Κλείσιμο
Η 36χρονη γοητευτική Κύπρια γεννήθηκε κοντά στην Αγία Νάπα. Δραστηριοποιείται στα ΜΜΕ αλλά και στα social media. Έχει εργαστεί ως ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια στην τηλεόραση ενώ είναι επιτυχημένη youtuber. Μπορεί να φαίνεται γατούλα όμως εάν κάποιος προσβάλλει την αξιοπρέπειά της γίνεται… τίγρης!

Ειδήσεις σήμερα:

Χώρισαν μετά από τρία χρόνια ο Έλον Μάσκ και η Καναδή τραγουδίστρια Grimes


Μάικλ Γουίλιαμς: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού


Big Brother: Η εξομολόγηση της Ευδοκίας για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης