Έξαλλη παίκτρια του Big Brother με Ανχελίτα - Πέτσα: Το κάνουν 2-3 φορές τη μέρα, δίπλα μου

Έξαλλη παίκτρια του Big Brother με Ανχελίτα - Πέτσα: Το κάνουν 2-3 φορές τη μέρα, δίπλα μου

Ασυγκράτητο το ζευγάρι μέσα στο σπίτι, δεν σταματά τις αγκαλιές και φιλιά

Anxelita_Petsas
Ασυγκράτητοι είναι η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και ψάχνει να βρει μέρη όπου η κάμερα δεν έχει πλήρη πρόσβαση.

Τρεις παίκτες του Big Brother συζητούσαν για τα καμώματα της Ανχελίτας και του Παναγιώτη και είναι ενδεικτικά όσα είπε η Σαμάνθα στη Μαίρη Βαρσάμη, απαντώντας της στη φράση «ευτυχώς που είναι μόνο φιλάκια κι όχι τίποτα άλλα». Αφορμή γι΄αυτή την κουβέντα ήταν ότι ο Παναγιώτης τάιζε την Ανχελίτα στην κουζίνα, η οποία καθόταν πάνω στον πάγκο.

«Εσείς περνάτε το ένα τρίτο. Τι εννοείς φιλάκια; Εγώ το είδα το τίποτα άλλο στο μπάνιο. Αυτό το τίποτα άλλο γίνεται ενώ κοιμάται δίπλα μου. Τις κουβέρτες τι τις έχουμε; Το κρεβάτι γιατί κουνιέται 2-3 φορές τη μέρα σίγουρα;», περιέγραψε η Σαμάνθα και επιβεβαιώθηκε από τον Τακλή που έκανε λόγο για τουλάχιστον… τρεις φορές τη μέρα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cef0n3u3lggx-sf)


Αγκαλιές και φιλιά στο Captain’s Room.
Την ίδια ώρα η τραγουδίστρια βγήκε αρχηγός της εβδομάδας και όπως ήταν αναμενόμενο ήθελε τον αγαπημένο της μαζί στο δωμάτιο. Ο «Μεγάλος Αδερφός» όμως έβαλε μία αποστολή στο μοντέλο που έκανε την Ανχελίτα έξαλλη.

Κλείσιμο
Με την πρόφαση πως ο Στηβ έχει προσωπικό πρόβλημα και με τη βοήθεια της Σύλιας, ο Παναγιώτης ζήτησε από τη μελαχρινή καλλονή να μην τον πάρει μαζί της στο δωμάτιο. Εκείνη νευρίασε σε σημείο να μην θέλει να δει τον Παναγιώτη, όμως στο τέλος, όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, οι αγκαλιές και τα φιλιά επέστρεψαν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cefvd3ktma89-sf)

Το ζευγάρι μπήκε στο δωμάτιο και αμέσως ξεκίνησαν τα φιλιά και οι αγκαλιές στο κρεβάτι, ενώ κέρδισε και ένα ρομαντικό δείπνο στο Captain’s Room.

Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκιζα: Σε κατάσταση σοκ το κοριτσάκι που «ξέχασαν» μόνο του μέσα σε σχολικό λεωφορείο για 4 ώρες

Γκάμπι Πετίτο: Tο θρίλερ της Καρολάιν επαναλαμβάνεται... στις ΗΠΑ και απασχολεί τους πάντες

Κορωνοϊός: Βόρεια Ελλάδα και σχολεία έχουν σημάνει συναγερμό σε κυβέρνηση και ειδικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης