Μπιμπίλας για Κωνσταντινίδου: Τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας

Μπιμπίλας για Κωνσταντινίδου: Τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας

Στο πλευρό της ηθοποιού μετά τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο πρόεδρος του ΣΕΗ ο οποίος πριν από μερικές μέρε;ς χαρακτήριζε τις δηλώσεις της «άστοχες»

Bibilas_Konstantinidou
Την υποστήριξη και την αλληλοεκτίμηση στο πρόσωπο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη - δείχνει με ανάρτησή του στο Instagram o Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών θα κάνει κάνει ένα guest στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Ο ηθοποιός βρέθηκε στα γυρίσματα και φωτογραφήθηκε με τη φίλη και συνάδελφό του.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
«Γκεστ γύρισμα σήμερα στους ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ των αγαπημένων Ρέππα - Παπαθανασίου με υπέροχα πλάσματα της ζωής μου... Με την Αγαπημένη μου σπουδαία ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων και τον Κώστα Καζακα, μοναδικό ερμηνευτή και πρωταγωνιστή του ΘΟΚ κ φίλο από πολύ παλιά.. Κι οι 3 μας τελειώσαμε την ίδια σπουδαία Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου που μας δίδαξε ήθος κι αγάπη γι αυτό που με πάθος διαλέξαμε... Υπέροχο να γυρνάς σκηνές μαζί τους όπως και με τον Λατρευτο Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους του χώρου μας κ την αστείρευτη Νατάσα Κοτσοβού...», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.



Τα αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Πολλοί ήταν οι χρήστες που εξέφρασαν την αγανάκτησή τους κάτω από την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Instagram.

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια
Sxolia_gia_Bibila


Τι είχε πει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Κλείσιμο
Υπενθυμίζουμε ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε πει: «Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά».

«Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ υποστήριξε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Παράλληλα συνέχισε αναφερόμενη στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;» αναρωτήθηκε προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

«Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;» τόνισε και κατέληξε αποκαλύπτοντας πως έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce6zooyyr74p-st)

Η πρώτη αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα
Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αμέσως μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού είχε πει στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται»: «Ήταν άστοχο αυτό που είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και η ίδια στον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Έτσι νομίζω απ’ όσο ξέρω την Ελισάβετ από πολύ νέα. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce7vsnlur4wh-st)

Ειδήσεις σήμερα:


Κικίλιας στο ΘΕΜΑ: «Υποδομές, διαχείριση κρίσεων, ψηφιοποίηση, εκπαίδευση, οι 4 πυλώνες για τον τουρισμό»

Τον Οκτώβριο ξεκινούν οι εμβολιασμοί για κορωνοϊό στον παιδίατρο - Ποια θα είναι η διαδικασία


Efood: Το Cambridge, η «χρυσή» ιδέα και ο ψηφιακός ακτιβισμός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης