Τζίτζι Χαντίντ: Η κόρη της έγινε ενός - Οι τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες στο Instagram

Τζίτζι Χαντίντ: Η κόρη της έγινε ενός - Οι τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες στο Instagram

Η κόρη του διάσημου μοντέλου, Κάι Χαντίντ, γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια - Η γιαγιά της δημοσίευσε μερικές υπέροχες φωτογραφίες της, ξετρελαίνοντας τον κόσμο του Instagram

gigi_2
Τα τρυφερά στιγμιότυπα, τα οποία ανάρτησε την Κυριακή, 19/9/2021, η Γιολάντα Φόστερ, δείχνουν την ίδια με την εγγονούλα της να απολαμβάνουν ξένοιαστες στιγμές στην φάρμα.

«Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στον άγγελό μας, την Κάι», έγραψε η Γιολάντα στη λεζάντα της δημοσίευσής της και συμπλήρωσε: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο πολλή αγάπη και χαρά έχεις φέρει στις ζωές μας μόλις μέσα σε έναν χρόνο. Είσαι κάτι μαγικό και συνέχεια μας φέρνεις το χαμόγελο στα χείλη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην απίστευτη μαμά σου, Τζίτζι Χαντίντ, και τον μπαμπά σου, Ζέιν Μαλίκ, που μας χάρισαν το σπουδαιότερο δώρο της ζωής μας, δηλαδή εσένα».



Χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο της μικρής Κάι στις φωτογραφίες, την βλέπουμε να βοηθάει τη γιαγιά της σε διάφορες εργασίες, να ταΐζει και να χαιδεύει τα ζώα. Αναμφίβολα, το κοριτσάκι διατηρεί πολύ καλή σχέση με την φύση.

Επιπλέον, η Μπέλα Χαντίντ δημοσίευσε και εκείνη μερικές όμορφες φωτογραφίες στο Instagram με την γλυκιά ανιψιά της και σημείωσε: «Χρόνια πολλά στο μεγαλύτερο δώρο που έχει λάβει ποτέ η οικογένειά μας. Δεν ήξερα ότι η καρδιά μου μπορούσε να αγαπήσει τόσο πολύ! Με κάνεις να χαμογελάω όταν είμαι λυπημένη, με κάνεις να κλαίω από ευτυχία μόνο και μόνο επειδή είσαι ζωντανή. Ανυπομονώ να σε δω να μεγαλώνεις Κάι. Τζίτζι Χαντίντ και Ζέιν Μαλίκ,
ευχαριστώ». Φυσικά, τα λόγια της συγκίνησαν τους χρήστες των social media, με αποτέλεσμα τόσο τα likes όσο και τα σχόλια να μην έχουν σταματημό.

Κλείσιμο

Βέβαια, η μικρή Κάι δεν εμφανίζεται συχνά στα social media, αφού η μαμά της δεν θέλει να την εκθέτει δημοσίως μέχρι να μεγαλώσει και να αποκτήσει μία δική της αντίληψη για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Ιούλιο 2021, μάλιστα, το super model είχε ζητήσει από τους παπαράτσι, στέλνοντάς τους μία επιστολή, να θολώνουν το πρόσωπό της κόρης της σε εικόνες. Το ίδιο διάστημα, είχε τονίσει στον Τύπο να μην προβάλλει φωτογραφίες όπου εκτίθεται το πρόσωπό της.



Ειδήσεις σήμερα:

Χρειάζονται ακόμη 1.000.000 εμβολιασμοί - Σήμερα οι ανακοινώσεις για την 3η δόση

Πάτρα: Ώρες αγωνίας για τον 6χρονο που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ - Πέντε συλλήψεις - Δείτε βίντεο

AUKUS: Στο βρόντο οι προσπάθειες κατευνασμού της Γαλλίας από τους «τρεις» - Πού στρέφεται τώρα ο Μακρόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης