Νίκη Σερέτη: «Δεν ήθελα να κάνω παιδί και να βιώσει όσα βίωσα εγώ»

Νίκη Σερέτη: «Δεν ήθελα να κάνω παιδί και να βιώσει όσα βίωσα εγώ»

Μετά από 12 χρόνια απουσίας από τον τηλεοπτικό χώρο, η ηθοποιός επιστρέφει με την σειρά «Το Αύριο Μας Ανήκει»

seretiii
Μιλώντας σήμερα (Πέμπτη, 16/9/2021) στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, η όμορφη καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο επάγγελμά της και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

«Μένω σταθερή στις αξίες μου, που αφορούν στερεότυπα και την τυποποίησή μου ως ηθοποιό. Δεν θέλω να τυποποιούμαι ως ηθοποιός. Μου έρχονταν συνέχεια ρόλοι που εστίαζαν στο χρώμα μου και αυτό με κούρασε. Αναφέρομαι ως η πρώτη μιγάδα Ελληνίδα ηθοποιός και μακάρι να άνοιξα τον δρόμο για τα παιδιά της επόμενης γενιάς», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα, η 49χρονη ηθοποιός ισχυρίστηκε: «Στην ηλικία μου δεν θα έκανα παιδί, γιατί ένα παιδί χρειάζεται αντοχές. Απωθούσα την ιδέα ενός παιδιού, έχω γαμοφοβία και με έλκυαν οι νάρκισσοι που χρειάζονταν ντάντεμα, αλλά θέλω πλέον να νταντέψουν και εμένα».

«Φοβόμουν να κάνω παιδί, γιατί σκεφτόμουν το χρώμα του και σε τι κόσμο θα το φέρω. Δεν ήθελα να βιώσει όσα βίωσα εγώ», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Τέλος, για τα δικά της παιδικά χρόνια, η Νίκη Σερέτη γνωστοποίησε: «Με τον δίδυμο αδελφό μου μεγαλώσαμε με ανάδοχη οικογένεια και χρειάστηκε να φροντίσω την ανάδοχη μητέρα μου ως το τέλος. Δεν ζει ούτε ο βιολογικός μου πατέρας και δεν τον έζησα ποτέ στην καθημερινότητά μου».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceb6b3kli681-st)


Ειδήσεις σήμερα:

AUKUS: Στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ-Αυστραλίας και Ηνωμένου Βασιλείου ενάντια στην Κίνα - Οι αντιδράσεις από Πεκίνο και Παρίσι

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: «Θα είμαι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση» δήλωσε η Ιωάννα

Τρίτη δόση: Πόσοι την έλαβαν το πρώτο 48ωρο - Τι ακολουθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης