Ελισάβετ Σπανού: Έκανα κατάψυξη ωαρίων - Τι αποκάλυψε για τη διαδικασία

Ελισάβετ Σπανού: Έκανα κατάψυξη ωαρίων - Τι αποκάλυψε για τη διαδικασία

Τι είπε η τραγουδίστρια για τον κορωνοϊό

Elisavet_Spanou
Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Ελισάβετ Σπανού. Η τραγουδίστρια μίλησε τόσο για την απόφαση που πήρε τον περασμένο Ιανουάριο να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων όσο και για τον κορωνοϊό.

«Τον Ιανουάριο που πέρασε έκανα κατάψυξη ωαρίων. Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν καιρό και αν ήξερα ότι είναι τόσο απλό, πιθανό να το είχα κάνει και νωρίτερα. Όλη η διαδικασία κράτησε γύρω στις δέκα μέρες. Έκανα δυο ενέσεις στην κοιλιά, δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Πρήστηκε λίγο η κοιλιά μου αλλά πολύ φυσιολογικά. Το μόνο που τολμώ να πω ότι μου άφησε είναι δύο χαριτωμένες πανάδες από ορμονικό λόγο, οι οποίες στην αρχή με ενοχλούσαν αλλά τώρα ζω πολύ ευτυχισμένη μαζί τους», είπε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Σπανού.

Σχετικά με την πανδημία και το εμβόλιο του κορωνοϊού, η τραγουδίστρια είπε, μεταξύ άλλων: «Νόσησα από τον κορωνοϊό οπότε έχω πιστοποιητικό ακόμα το οποίο με καλύπτει για ένα μήνα. Μετά θα αναγκαστώ να πάρω μια απόφαση. Προσωπικά σαν Ελισάβετ δεν έχω πειστεί ότι αν εμβολιαστώ βοηθάω κάποιον εκτός από το σύστημα υγείας. Παρ’ όλα αυτά αισθάνομαι ότι θα αναγκαστώ και θα το κάνω εάν θέλω να ζήσω φυσιολογικά το επόμενο διάστημα. Φαίνεται ότι υπάρχει σαφής απαγόρευση στην ψυχαγωγία για τους ανεμβολίαστους».

Δείτε όλα όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceabtloluhmp-st)




Ειδήσεις σήμερα:

AUKUS: Στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ-Αυστραλίας και Ηνωμένου Βασιλείου ενάντια στην Κίνα - Οι αντιδράσεις από Πεκίνο και Παρίσι

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: «Θα είμαι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση» δήλωσε η Ιωάννα

Τρίτη δόση: Πόσοι την έλαβαν το πρώτο 48ωρο - Τι ακολουθεί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης