Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα: Η διαφορετική έναρξη και τα πρώτα της λόγια στο κοινό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα: Η διαφορετική έναρξη και τα πρώτα της λόγια στο κοινό

«Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι για ακόμα μία χρονιά εδώ να σας καλημερίσω και να γίνουμε παρέα», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια

Stamatina_Tsimtisili
Πολλές πρεμιέρες έχει η σημερινή μέρα με τις παρουσιάστριες και τους παρουσιαστές να ρίχνονται στη μάχη της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Ανάμεσα στις εκπομπές που ξεκίνησαν σήμερα είναι και το Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της.

Λίγο πριν μπουν η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της στο πλατό είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο όπου ο ένας πείραξε τον άλλο… με τον Δημήτρη Παπανώτα να λέει πως δεν αντέχει να το ζορίζουν...

Για ένατη λοιπόν τηλεοπτική σεζόν σεζόν η παρουσιάστρια καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό ένα τέταρτο νωρίτερα, μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι και υποδέχτηκε την ομάδα της, Δημήτρη Παπανώτα, Κώστα Φραγκολιά και Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι για ακόμα μία χρονιά εδώ να σας καλημερίσω και να γίνουμε παρέα. Αν σκεφτείς ότι είναι εννιά σεζόν είναι πολλές, έχω γεννήσει δύο παιδιά, έχω κάνει μία μεγάλη διαδρομή, έχουμε χτίσει μία πολύ ωραία σχέση. Αυτό που μου λέτε όταν σας συναντώ “φτιάξτε το καφεδάκι σας” και πάτε και το φτιάχνετε, θέλω να σας πω ότι με χαροποιεί πολύ. Φέτος είχα την χαρά να πάω στην Αμοργό και την Ίο και δεν ξέρετε τι σουξέ έχουμε εκεί. Ήταν ένα περίεργο και δύσκολο καλοκαίρι. Εύχομαι να είστε καλά και υγιείς. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε να αντιμετωπίσετε υλικές ζημιές, αλλά μέσα από αυτό το βήμα θα σας βοηθήσουμε όπως μπορούμε» ήταν τα πρώτα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Σαν αυτή την παρέα δεν υπάρχει! Έχουμε μια εκπομπή σήμερα… Πετάμε θέματα που λέμε» είπε εν συνεχεία η παρουσιάστρια, αφού καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce2kjidas4oh-se)

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Βασίλης Κουρτάκης -Το όνομά του συνώνυμο με την ρετσίνα

Mad Clip: Τα τελευταία 200 δευτερόλεπτα της ζωής του

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η γυναίκα του πόσταρε φωτογραφία του με... κατεβασμένο μαγιό ως «δώρο» στις φαν της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης