Ελένη Μενεγάκη: Δεν υπάρχει κάτι που να μου μαυρίζει την ψυχή

Ελένη Μενεγάκη: Δεν υπάρχει κάτι που να μου μαυρίζει την ψυχή

«Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων με αυτά που έχω στη ζωή μου», λέει η παρουσιάστρια που στις 8 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στην Tv μέσα από τη συχνότητα του Mega

Eleni_Menegaki
Μετά από ένα χρόνο τηλεοπτικής απουσίας η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και το κανάλι από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της, το Mega. Από τις 8 Σεπτεμβρίου θα επικοινωνεί με το κοινό της. Η ίδια έτοιμη, ανανεωμένη και χαρούμενη μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί δεν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή.

«Είναι δύσκολο για μένα να μην κάνω ζωντανό, να μην τα λέμε καθημερινά με τον κόσμο. Αλλάζει όλη μου η διάθεση όταν μπαίνω στο πλατό. Ξέρεις πόσες φορές έχω πάει με μεγάλο ζόρι στη δουλειά και άλλαξε όλη μου η διάθεση με το που πάτησα το πόδι μου στο πλατό; Οι τηλεθεατές είναι η παρέα μου και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο, γνωρίζοντας τις ανάγκες μας. Αυτό μου έλειψε πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την επιστροφή της, είπε στο «Secret»: «Είχα επιλογές, όπως ξέρετε, να πάω οπουδήποτε… Απλώς, πάω πάντα όπου αισθάνομαι καλά, όπου αισθάνομαι εμπιστοσύνη, και το Mega μου δίνει και τα δύο».



Τέλος, εξομολογήθηκε πώς διατηρεί τη φρεσκάδα της. «Είναι θέμα DNA, αλλά ας μην κρυβόμαστε: Με προσέχω, φροντίζω το δέρμα μου, βάζω τις αμπούλες μου, πίσω πολύ νερό, ενώ η μεγαλύτερη βιταμίνη είναι ο ύπνος. Εικοσιπέντε χρόνια κοιμάμαι σαν τα μωρά. Πιο νωρίς και από τα παιδιά μου. Επίσης, η στρωτή καθημερινότητά μου και το ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν κουβαλώ μαυρίλα μέσα μου. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων με αυτά που έχω στη ζωή μου: τη δουλειά μου, τα παιδιά μου, τον αντρούλη μου, τους γονείς μου. Δεν υπάρχει κάτι να μου μαυρίζει τη ψυχή».

Ειδήσεις σήμερα:

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Μου ρουφούν το αίμα αδυσώπητα τσιμπούρια» – Η πρώτη ανάρτησή της μετά τον θάνατο του Μίκη

Κορωνοϊός - Γαλλία: «Χαλαρώνει» το μέτρο επίδειξης υγειονομικού πάσου για την είσοδο στα εμπορικά κέντρα

Κορωνοϊός - Γκάγκα: Κανείς δεν θέλει οριζόντια μέτρα – Θα κλείσουν σχολεία εάν υπάρξει υπερμετάδοση



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης