Big Brother – Παναγιώτης Πέτσας: Σε ποια ριάλιτι τον έχουμε ξαναδεί - Η μάχη με τα κιλά

Big Brother – Παναγιώτης Πέτσας: Σε ποια ριάλιτι τον έχουμε ξαναδεί - Η μάχη με τα κιλά

Θα είναι τυχερός για εκείνον ο Μεγάλος Αδερφός;

Γνωρίστε τον Παναγιώτη Πέτσα | Big Brother | 29/08/2021
Το Big Brother από το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. 14 παίκτες, 14 διαφορετικοί χαρακτήρες έχουν μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και εκτός από την εμπειρία θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ένας από τους παίκτες που έχει μπει στο ριάλιτι εθελοντικού εγκλεισμού είναι και ο Παναγιώτης Πέτσας. Αν και είναι μόλις 22 ετών ο νεαρός παίκτης έχει δοκιμάσει την τύχη του και σε άλλα ριάλιτι.

Γνωρίστε τον Παναγιώτη Πέτσα | Big Brother | 29/08/2021


Από το X – Factor στο GNTM
Πιο συγκεκριμένα το 2019, ο Παναγιώτης Πέτσας είχε λάβει συμμετοχή στο X-Factor του Open Tv, τα live του οποίου παρουσίαζε τότε η Δέσποινα Βανδή. Ο 21χρονος τότε είχε τραγουδήσει μπροστά στον Γιώργο Θεοφάνους, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο το «Είμαι αλλού» του συγκροτήματος Melisses.

O Παναγιώτης είδε την πόρτα της εξόδου από την πρώτη κιόλας audition, με τον Γιώργο Θεοφάνους να του λέει ότι ήταν… ό,τι χειρότερο είχε ακούσει ποτέ.

Κλείσιμο
«Είμαι αλλού» τραγουδά ο Πάνος Πέτσας | Auditions | X Factor Greece 2019

Ο Παναγιώτης Πέτσας όμως κατάφερε να γίνει γνωστός μέσα από το GNTM καθώς τότε είχε ενθουσιάσει και τους τέσσερις κριτές (Βίκυ Καγιά, Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη και Ζενεβιέβ Μαζαρί) και είχε περάσει πανηγυρικά στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι». Ο Παναγιώτης είχε δηλώσει τότε ότι επιθυμούσε ασχοληθεί με το modelling, γιατί το θεωρεί τρόπο έκφρασης.

Petsas
Petsas1
Petsas2


GNTM 3 | Η audition του Παναγιώτη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Πέτσας είναι πολύ πεισματάρης όταν θέλει κάτι καθώς όπως είχε αποκαλύψει ο πατέρας του πριν πάει στο GNTM είχε φτάσει στα 130 κιλά τα οποία κατάφερε να χάσει και να κυνηγήσει το όνειρό του.

«Ο γιος μας είναι ένα μικρό θαύμα. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Ο Παναγιώτης κάνει αυτό που του αρέσει και είναι ο εαυτός του. Για την ώρα, τουλάχιστον, είναι το παιδί μας, αυτός που ξέρουμε! Από 130 κιλά έφτασε να κάνει ένα σώμα και να μπει σε ένα διαγωνισμό στους δέκα καλύτερους στην Ελλάδα. Για εμάς αυτό είναι άθλος και βέβαια είναι για το κάθε παιδί που το βλέπει» είχε δηλώσει με περηφάνια ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου.

«Ξεκίνησε πριν από τρία, τέσσερα χρόνια να θέλει να κάνει πράγματα για την εικόνα του να αδυνατίσει, να φτιάξει το σώμα του. Νωρίτερα ήταν στρουμπουλούλης. Το έκανε με πολλή σκληρή δουλειά για αυτό και εμείς είμαστε χαρούμενοι, που κάνει αυτό που θέλει τώρα. Άκουσε την καρδιά του και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα. Είναι παράδειγμα ο Παναγιώτης. Εγώ αντλώ δύναμη από τον γιο μου και είναι ο ήρωας μου», είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης Πέτσας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c64uxwatcbdt-st)

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Οικογενειακός φίλος προσπάθησε να ασελγήσει σε 15χρονη

Ρούμπεν Σεμέδο: Απολογείται σήμερα στον ανακριτή για την κατηγορία του βιασμού


Ιρλανδία: Το 90% των ενηλίκων έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης