O Ηλίας Μπόγδανος φωτογραφίζει την αγαπημένη του εν πλω - Φωτογραφία

O Ηλίας Μπόγδανος φωτογραφίζει την αγαπημένη του εν πλω - Φωτογραφία

Ήρθε η ώρα για το ζευγάρι να κάνει κοινές διακοπές

Bogdanos-Alexandra
Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο δεύτερος νικητής του Survivor και το πανέμορφο μοντέλο μπορεί να πέρασαν σχεδόν επτά μήνες χωριστά, όμως αυτό δεν κατάφερε να επηρεάσει τη σχέση τους.

Όπως είναι γνωστό μετά το τέλος του Survivor, ο τραγουδιστής έδωσε δύσκολη μάχη με τον κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Μόλις ανέκτησε τις δυνάμεις του ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου άρχισαν να κάνουν σχέδια για το καλοκαίρι.

Μάλιστα στις αρχές του μήνα το ζευγάρι έκανε χωριστές διακοπές στα ελληνικά νησιά. Εκείνος ταξίδεψε με τους φίλους του στα κυκλαδίτικα νησιά, Σίφνο και Κίμωλο, ενώ εκείνη βρισκόταν στις Σπέτσες, γεγονός που είχαν παρατηρήσει οι followers τους.

Μετά, λοιπόν, από τις διακοπές με τις παρέες τους, ήρθε η ώρα να κάνουν και μαζί ένα ταξίδι. Την αποκάλυψη έκανε ο Ηλίας Μπόγδανος μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Ο τραγουδιστής φωτογραφίζει την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου εν πλω...
Alexandra_Exarxopoulou

Ειδήσεις σήμερα:

Εκδόσεις Λιβάνη: Πώς ο φημισμένος εκδοτικός οίκος έφτασε στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής

Κορωνοϊός: Κατά 66% αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι μέσα σε ένα μήνα - Σε ποιες περιοχές είναι αυξημένος ο δείκτης θετικότητας

Λούρδη Λεόν - Η κόρη της Μαντόνα ξεσπά: «Δεν είμαι αυτό το ατάλαντο πλουσιοκόριτσο, που της τα έδωσαν όλα έτοιμα όπως νομίζετε»
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης