Τζούλια Νόβα: Είναι έτοιμη για το... μεγάλο βήμα- Νέα φωτογραφία με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

Τζούλια Νόβα: Είναι έτοιμη για το... μεγάλο βήμα- Νέα φωτογραφία με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο

Η ευτυχία δεν κρύβεται…

Julia_Nova
Τον άνδρα της ζωής της φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Μιχάλη Βιτζηλαίου η Τζούλια Νόβα. Το μοντέλο μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου γύρισε σελίδα εδώ και του τελευταίους μήνες ζει την απόλυτη ευτυχία.

Ο Μιχάλης Βιτζηλαίος που ασχολείται με τα extreme sports και το πρώην κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» και μοντέλο στην αρχή είχε αποφάσισει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά πλέον δεν κρύβει την χαρά του.

 Σύμφωνα με το parapolitika.gr η Τζούλια Νόβα αρραβωνιάστηκε μυστικά, αφού δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφο της σε ένα αγαπημένο τους μέρος. Και φυσικά εκείνη δέχτηκε!

Οι δυο τους αυτή την περίοδο κάνουν διακοπές στα αγαπημένα τους μέρη και η Τζούλια Νόβα έχει ήδη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της κοινά στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της. Αυτή τη φορά πόζαρε στην αγκαλιά του και λάμπει από ευτυχία.




Τι είχε πει η Τζούλια Νόβα για τον Μιχάλη Βιτζηλαίο
«Είναι αλήθεια, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην προσωπική μου ζωή. Ο Μιχάλης. Η σχέση είναι πρόσφατη, θα δείξει πως θα πάει. Σίγουρα δε θα καθόμουν μόνη μου... Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάναμε παρέα πριν, αλλά ήταν ο άνθρωπος που μετά τον χωρισμό και όταν χώριζα, με στήριζε πάρα πολύ φιλικά. Η σχέση μας βγήκε μετά. Δε μου είχε ξανατύχει, αλλά όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο ταιριάζεις, γιατί με τον Μιχάλη ταιριάζαμε στα χόμπι μας και στα θέλω μας – και γενικότερα στην παρέα δέσαμε και από την αρχή πάρα πολύ και μετά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και ξαφνικά προκύπτουν και γίνονται».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συγκατοίκησης ανέφερε, «είναι πολύ νωρίς για την ώρα» ενώ για την επαγγελματική της ζωή σχολίασε πως είναι όλα ένα μπάχαλο καθώς ο κορωνοϊος ανέτρεψε τα σχέδιά της.

Ειδήσεις σήμερα

Οι 51 ημέρες στη ΜΕΘ - Πώς σώθηκε ο Εφραίμ

Κορωνοϊός - Βρετανία: Πλήρης άρση των μέτρων από σήμερα – Δραματικές προειδοποιήσεις για το «άλμα στο άγνωστο»

Μύκονος: «Σιωπητήριο» στο νησί και... τον τουρισμό, αλλά τα πάρτι σε βίλες καλά κρατούν - Τι λένε οι επιχειρηματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης