Άγνωστες πτυχές της ζωής του Τρύφωνα Σαμαρά

Άγνωστες πτυχές της ζωής του Τρύφωνα Σαμαρά

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο χoρό και ξαφνιάζει το κοινό με τις κρυφές πτυχές του εαυτού του…

Άγνωστες πτυχές της ζωής του Τρύφωνα Σαμαρά
Ο Τρύφωνας Σαμαράς δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο χoρό και ξαφνιάζει το κοινό με τις κρυφές πτυχές του εαυτού του… Ο γνωστός “hair stylist” τραβά και πάλι τα βλέμματα, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα νεότερα χρόνια του. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η “Espresso της Κυριακής”, ο γνωστός κομμωτής φαίνεται πραγματικά αγνώριστος.




Κλείσιμο

Ο Τρύφωνας μίλησε για τη συμμετοχή του στο “Dancing with the stars”, την προσωπική αλλά και την επαγγελματική πορεία του αλλά και τις μεγάλες του συνεργασίες. “Περνάω πολύ ωραία στο “Dancing”. Θα ήθελα να μη φεύγει κανείς κάθε Κυριακή. Όλοι είμαστε ένα παρεάκι. Συγκινήθηκα πολύ με την αγάπη του κόσμου. Δεν περίμενα ότι θα έβγαινα και θα γινόταν αυτός ο πανζουρλισμός στη σκηνή. Δεν είμαι τραγουδιστής, δεν είμαι ηθοποιός, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό και ήταν κάτι πρωτόγνωρο και πραγματικά το χάρηκα πολύ”, δήλωσε και παραδέχτηκε πως θα ήθελε να φθάσει στον τελικό.


 
Όσο για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, ο γνωστός κομμωτής αποκάλυψε: “Ο χαμός αγαπημένων προσώπων είναι ό,τι πιο δύσκολο. Όλα τα άλλα, και τα κομμωτήρια και το “Dancing”, τα βάζω σε δεύτερη μοίρα. Τη μητέρα μου την έλεγαν Σταυρούλα. Έφυγε ξαφνικά από καρκίνο και ο θάνατός της ήταν κατραπακιά για μένα. Λένε πολλοί “έλα, μωρέ, θα το ξεπεράσεις”. Για 'μένα είναι κάτι που δεν θέλω να το ξεπεράσω. Τι να ξεπεράσω; Τον χαμό της ίδιας μου της μάνας; Αυτό δεν ξεπερνιέται. Το έχεις μέσα σου και προχωράς... Μου είναι δύσκολο να μιλάω για εκείνη και τώρα ακόμη δακρύζω. Ναι, σκέφτηκα μέσα μου γιατί να μη ζει η μητέρα μου να με δει”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης