Βασίλης Ζούλιας: Η απάντηση στον Λάκη Γαβαλά που δήλωσε ότι «κοπιάρει τον Dior»

Βασίλης Ζούλιας: Η απάντηση στον Λάκη Γαβαλά που δήλωσε ότι «κοπιάρει τον Dior»

Με αφορμή το ντεφιλέ στο Καλλιμάρμαρο 

zoulias_gala2
Ο Βασίλης Ζούλιας παρακολούθησε από κοντά την επίδειξη του οίκου Dior, στο Καλλιμάρμαρο ως προσκεκλημένος και μίλησε στο Πρω1νό για τη βραδιά.

«Ήταν υπέροχα, συγκινητικά. Ανατρίχιασα ολόκληρος στην αρχή, το μέρος ήταν φανταστικό, μια άρτια παραγωγή. Το μπάτζετ ήταν εκατομμύρια χθες. Είχε καλεσμένος από όλο τον κόσμο και η Ροζάνα Γεωργίου φόρεσε το ωραιότερο φόρεμα και ξεχώρισε μέσα σε όλες», ανέφερε ο σχεδιαστής.

Στην συνέχεια μάλιστα, ο Βασίλης Ζούλιας απάντησε και στις δηλώσεις που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς το πρωί της Πέμπτης, ο οποίος συγκεκριμένα είχε πει: «Ο Βασίλης Ζούλιας που υπερέβαλε το έκανε γιατί είναι λάτρης του Dior και τον κοπιάρει χρόνια και καλά, κάνει γιατί είναι μεγάλη σχολή, κανένας δεν κάνει ευρεσιτεχνία. Σαφώς και θα ήθελε να είναι στο σόου».

«Για όνομα του Θεού δεν με ενόχλησε καθόλου. Ο Λάκης είναι φίλος πολλά χρόνια και πελάτης και δεν του αρέσει να φοράει κόπιες. Εννοούσε ότι έχω εμπνευστεί από τον Dior. Στον Λάκη συγχωρούνται όλα, είναι ο Λάκης. Γνωριζόμαστε 35 χρόνια και έχει πει πολύ καλά πράγματα για εμένα», είπε ο Βασίλης Ζούλιας.

Δείτε την απάντησή του και όλα όσα είπε στο Πρω1νό:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc6nhwo5yc3l-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης