Δόμνα Κουντούρη για Γιάννη Πάριο: «Του έγραψα ένα τραγούδι και έφαγα... γείωση»

Δόμνα Κουντούρη για Γιάννη Πάριο: «Του έγραψα ένα τραγούδι και έφαγα... γείωση»

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τη διπολική διαταραχή που την ταλαιπωρεί

kountouri1
Η Δόμνα Κουντούρη η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Fame Story μίλησε, με αφορμή το νέο της τραγούδι, στην εκπομπή Love it.

Αναφερόμενη στο παρελθόν και στην τεράστια δημοσιότητα που πήρε από το ριάλιτι, ανέφερε: «Ήταν πολύ τραγικό για εμένα όλο αυτό. Δε μπορούσα να το διαχειριστώ, γιατί ήμουν 26 χρονών. Δεν ήμουν άνθρωπος που το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό».

Όπως έχει εξομολογηθεί και παλιότερα, η τραγουδίστρια πάσχει από διπολική διαταραχή. «Δεν μπορώ να το ελέγξω και παίρνω αγωγή γι΄αυτό. Το χειρίζομαι με τον πιο σωστό τρόπο πιστεύω. Έχω κάνει αποδοχή και ακολουθώ τις συμβουλές του γιατρού μου κατά γράμμα. Είμαι πολύ καλά. Η στιγμή της συνειδητοποίησης είναι πάντα δύσκολη. Είπα στον εαυτό μου “κάτι πρέπει να κάνεις”. Πήγα στο Δρομοκαίτειο έξι μέρες» σημείωσε.

Ακόμα, αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε τόσα χρήματα, γιατί κλώτσησε από τη ζωή της πολλές ευκαιρίες που της δόθηκαν, ενώ δήλωσε ότι έγραψε ένα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο κι εκείνος δεν το δέχτηκε. «Του έγραψα ένα τραγούδι και δεν το άκουσε ποτέ. Του το είπα κιόλας κι εκείνος μου απάντησε: “Δεν θέλω Δόμνα τραγούδια, έχω”. Κι έφυγα… Έφαγα γείωση».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbxame24ivk9-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης