Γιώργος Αρσενάκος: Η ατάκα όλο νόημα για τα ειδύλλια στο House of Fame

Γιώργος Αρσενάκος: Η ατάκα όλο νόημα για τα ειδύλλια στο House of Fame

Ο CEO της Panik σχολιάζοντας το ντουέτο του Γιάννη και της Έλενας στο «Αδιάφορος» προέτρεψε τον σπουδαστή να το χρησιμοποιήσει ως συμβουλή σε κάποιους συμπαίκτες του

giorgos-arsenakos-house-of-fame
Στα ειδύλλια που υπάρχουν μεταξύ των σπουδαστών του «House of Fame» αναφέρθηκε ο Γιώργος Αρσενάκος στο χθεσινοβραδινό live, με αφορμή ένα τραγούδι που έχει γράψει ο Φοίβος!

Ο CEO της Panik σχολιάζοντας το ντουέτο του Γιάννη και της Έλενας στο «Αδιάφορος» προέτρεψε τον σπουδαστή να το χρησιμοποιήσει ως συμβουλή σε κάποιους συμπαίκτες του.

«Υπάρχουν πολλά ειδύλλια μέσα στην Ακαδημία και ξεπετιούνται συνέχεια σαν τα μανιτάρια, οπότε είναι μια καλή συμβουλή νομίζω αυτό που μας συμβούλευσε ο μαέστρος Φοίβος να κάνουμε», πρόσθεσε.

Αν και ο Γιώργος Αρσενάκος δεν διευκρίνησε σε ποιους αναφερόταν, στα καθημερινά επεισόδια έχουμε δει, εκτός από τον Γιώργο Σπετσιώτη να «πολιορκεί» την Κόνη παρά το ότι εκείνη έχει ξεκαθαρίσει ότι τον βλέπει φιλικά, τον Γιώργο Ντίνο να φλερτάρει την Έλενα, αλλά και άλλους σπουδαστές να έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cb7ax4kya195-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης