Η είσοδος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στη Φάρμα - Η αντίδραση των παικτών

Η είσοδος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στη Φάρμα - Η αντίδραση των παικτών

Μπήκε στη Φάρμα και ξεκίνησε τις… εργασίες!

panag
Στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας προβλήθηκαν μεταξύ άλλων πλάνα από την είσοδο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Η νέα παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, βρέθηκε πρώτα στο δωμάτιο του αρχηγού, Βασίλη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος έμεινε έκπληκτος όταν την είδε.

Στη συνέχεια η ξανθιά καλλονή είδε και τους υπόλοιπους χώρους της Φάρμας και μάλιστα ξεκίνησε τις… εργασίες! Η Μαρία Μιχαλοπούλου βοήθησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αρμέξει την αγελάδα και της έδειξε πώς γίνεται! Θα τα καταφέρει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cb7aarznsl61-sf)


Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γεννήθηκε στην Τρίπολη. Ο πατέρας της ήταν τεχνικός υπηρεσιών του Νοσοκομείου Τρίπολης και η μητέρα της ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων. Έχει μια μεγαλύτερη αδελφή.

Στα 18 της, πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Κοινωνιολογίας. Μετακόμισε στην Αθήνα, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ και να δουλεύει, ως υποδοχή, σε διάφορα μαγαζιά.

Κλείσιμο
Ως μοντέλο, έχει εργαστεί στην εκπομπή «Το Πρωινό» και έχει λάβει μέρος σε διαφημιστικά και video clips. Επίσης, έχει εμφανιστεί ως ηθοποιός σε δύο επεισόδια της σειράς «Κάτι κουρασμένα παλικάρια» και στην ταινία «Χαλβάη 5-0».

Λατρεύει τη μόδα και το styling και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις τσάντες. H μουσική και το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη, αλλά αγαπάει πολύ και τα ταξίδια. Το ταξίδι που η ίδια ξεχωρίζει είναι αυτό που έκανε στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Los Angeles και το Las Vegas.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης