Γιούλικα Σκαφιδά: Η απάντηση στον Αλέξη Παππά μετά τις δηλώσεις του για το σχόλιό της

Γιούλικα Σκαφιδά: Η απάντηση στον Αλέξη Παππά μετά τις δηλώσεις του για το σχόλιό της

Η ηθοποιός είχε γράψει στο Twitter πως ο Αλέξης Παππάς... πέρασε και δεν ακούμπησε από την υποκριτική τέχνη 

skadida
Στην πρώτη του συνέντευξη, μετά την αποχώρηση από το «Survivor», ο Αλέξης Παππάς δεν δίστασε να απαντήσει σε πολλούς επικριτές του. Αναμεσά τους και η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία είχε γράψει στο Twitter για τον Αλέξη Παππά: «Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες».

Ο Αλέξης Παππάς τόνισε στο Love It για το σχόλιο της ηθοποιού: «Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή, να του περνάνε σκέψεις και να λέει “Ας γράψω κι ένα μήνυμα, ας κάνω κι ένα comment”, δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment που έκανε». H Γιούλικα Σκαφιδά με τη σειρά της, μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και απάντησε στις δηλώσεις του, αλλά και στα όσα είχε γράψει για εκείνον.

«Μου αρέσουν τα αγωνίσματα και πορώνομαι, αλλά δε ξέρω αν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Νομίζω θα έκανε κακό στη δουλειά μου. Το σχόλιο μου τότε για τον Αλέξη Παππά, έγινε γιατί έτυχε να παρακολουθήσω εκείνη τη μέρα μια ώρα, έναν τσακωμό και κάποιον που υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς. Ήταν αυθόρμητο σχόλιο. Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα αγωνίσματα, το αθλητικό κομμάτι. Το ριάλιτι δε το γνωρίζω τόσο πολύ. Ήταν ένα σχόλιο αυθόρμητο που δεν έχει κάτι από κάτω πραγματικά» είπε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caz760gci9gp-sf)



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης