House of Fame: Σε δύσκολη θέση ο Άρης μετά την αντιπαράθεση με τον Φοίβο

House of Fame: Σε δύσκολη θέση ο Άρης μετά την αντιπαράθεση με τον Φοίβο

Η παρεξήγηση και η δήλωση του Φοίβου

karvelas-1200x704
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φοίβος αποφάσισε να λύσει στο Live show του House of Fame μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τα λεγόμενα του Άρη Βανταράκη.

«Τα παίρνεις πολύ προσωπικά και δεν μου αρέσει αυτό και σου έχω φυλαγμένο και κάτι από την αρχή. Είχε κάνει μεγάλο θέμα, την πρώτη φορά που σας είχα μιλήσει για την Κόνη και το πείραγμα που της είχατε κάνει, είχα πει ότι μπορεί να καταλήξει σε bullying. Με ενόχλησε πάρα πολύ, αυτό που έγινε την επόμενη ημέρα. Ότι πήγατε και της μεταφέρατε ότι εγώ είπα πως της κάνατε bullying. Απαιτώ να το δεις το απόσπασμα όταν βγεις από το παιχνίδι. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι της κάνατε bullying. Δεν θα παίρνεις αυτά που λέω και θα τα διαστρεβλώνεις» είπε στον Άρη ο Φοίβος.

Στο νέο επεισόδιο του House of Fame, ο Άρης σχολίασε τα λεγόμενα του κριτή και φάνηκε να είναι σταναχωρημένος με τα όσα άκουσε στον τηλεοπτικό αέρα.

«Δεν έχουμε την ευκαιρία με τον κύριο Φοίβο να συζητήσουμε και να καταλάβει πως είμαι σαν άνθρωπος. Όπως και να έχει, είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εγώ για τη δουλειά του, τον σέβομαι απόλυτα, όπως και τους υπόλοιπους κριτές μας. Οι κριτές θα μας κρίνουν, όπως πρέπει να μας κρίνουν, αλλά δέχομαι την κριτική σχετικά με αυτό που θα τους παρουσιάσω στη σκηνή... Δεν δέχομαι όμως να πούνε για τον χαρακτήρα μου κάτι που δεν ισχύει».

Δείτε το βίντεο: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caru4ao42ksp-sf)



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης