Κρίσι Τέιγκεν: Πώς αποφάσισε να επιστρέψει στο Twitter;

Κρίσι Τέιγκεν: Πώς αποφάσισε να επιστρέψει στο Twitter;

Το 35χρονο μοντέλο είχε αποσυρθεί από το Twitter πριν έναν μήνα, καθώς όπως ανέφερε δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κακή κριτική του κόσμου

teigen
Δεν μπόρεσε να μείνει μακριά κι έτσι η Κρίσι Τέιγκεν επέστρεψε στο Twitter μετά από έναν μήνα απουσίας. Το μοντέλο εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ξανά τον λογαριασμό της, γιατί όπως γράφει στην πρώτη της δημοσίευση: «Αποδείχτηκε ότι είναι απαίσιο να σωπαίνεις τον εαυτό σου και να μην απολαμβάνεις ανά πάσα στιγμή μέσα στη μέρα κοιλιακούς και επίσης να χάνεις 2.000 φίλους σε μια στιγμή».



Εκτός από το πρώτο της tweet μετά από καιρό, ανάρτησε στον λογαριασμό της και μία φωτογραφία με τον γιο της, την ώρα που βρίσκονταν μαζί σε μία πισίνα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο: «Εγώ, ενώ σκέφτομαι πώς μπορώ να ικανοποιήσω τους άντρες του Twitter».



Κλείσιμο
Η Κρίσι Τέιγκεν πριν έναν μήνα περίπου είχε κλείσει το λογαριασμό της στο Twitter, καθώς όπως ανέφερε, ήθελε να μείνει μακριά από την τοξικότητα του και να μη λαμβάνει πια αρνητικά σχόλια.

Σε δημοσίευση της, όπου έκανε γνωστή την απόφασή της και πλέον έχει διαγράψει, έγραφε: «Καιρός να πω αντίο. Όλο αυτό δε με επηρεάζει καθόλου θετικά, αλλά μάλλον αρνητικά, οπότε θεωρώ ότι αυτή είναι η πιο σωστή στιγμή για να αποφασίσω. Έχω ως σκοπό στη ζωή μου να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους. Ο πόνος που νιώθω, όταν δεν το κάνω, είναι πάρα πολύς για εμένα. Πάντα είχα την εικόνα μίας δυνατής κοπέλας, αλλά τελικά δεν είμαι. Αυτή η επιθυμία μου να αρέσω και ο φόβος μου μήπως τσαντίζω τους ανθρώπους με έχει κάνει έναν άνθρωπο τελείως διαφορετικό από αυτό, που ήμουν, όταν ξεκίνησα».

210325102741-chrissy-teigen-quits-twitter-exlarge-169


Αν παρατηρήσει κανείς το προφίλ της στο Twitter, θα συνειδητοποιήσει ότι οι περισσότερες δημοσιεύσεις της την περίοδο πριν κλείσει το λογαριασμό της αναφέρονται σε αρνητικά σχόλια, που έχει λάβει από τον κόσμο και πώς τήν επηρεάζει όλος αυτός ο αρνητισμός. Πιθανότατα, η κριτική του κόσμου να μην τήν βοήθησε, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο για εκείνη, αφού καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να αποδεχτεί το γεγονός ότι δε θα καταφέρει να κάνει άλλα παιδιά. Πλέον όμως, φαίνεται ότι το 35χρονο μοντέλο ακολουθεί μία διαφορετική τακτική και δεν αφήνει τη γνώμη του κόσμου να τήν επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε μία δημοσίευσή της: «Διαλέγω να ακούω και τα καλά και τα κακά».






Ειδήσεις σήμερα: 

Αίγυπτος: Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε έναν κόπτη και δύο μέλη φυλής Βεδουίνων στο Σινά - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Βίντεο: Με κουβάδες νερού περιέλαβαν τους συγκεντρωμένους στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου Κυψέλης οι κάτοικοι

Κορωνοϊός: 1.100 νέες εισαγωγές το περασμένο 48ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης