Charlyne Yi: Ξεσπά στο Instagram κατά του James Franco κατηγορώντας τον ότι «πειράζει παιδιά»

Charlyne Yi: Ξεσπά στο Instagram κατά του James Franco κατηγορώντας τον ότι «πειράζει παιδιά»

Η ηθοποιός ζήτησε να αποχωρήσει από το καστ της ταινίας, που συμπρωταγωνιστούσαν, χαρακτηρίζοντας τον «σεξουαλικό αρπακτικό»

charlyne_yi
Η ηθοποιός Charlyne Yi ξέσπασε δημόσια στο Instagram κατά του συμπρωταγωνιστή της, James Franco, κατηγορόντας τον ότι «πειράζει παιδιά».

james_franco

Στο παρελθόν, έχουν ακουστεί διάφορες φήμες, που αφορούν στο πρόσωπο του διάσημου ηθοποιού, με αποκορύφωμα τα μηνύματα, που είχε ανταλλάξει με μία 17χρονη θαυμάστρια του πριν κάποια χρόνια, γεγονός που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Η Charlyne Yi επιβεβαιώνει τις φήμες, αναφέροντας ότι αυτός ήταν και ο λόγος, για τον οποίο η ίδια ήθελε να εγκαταλείψει την κινηματογραφική παραγωγή, στην οποία οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούσαν.

Στην ανάρτηση της η 35χρονη αναφέρει, μάλιστα, ότι όταν ζήτησε από τον παραγωγό Seth Rogen να αποχωρίσει από το καστ, ο ίδιος τήν δωροδόκησε με καλύτερο ρόλο.

«Όταν προσπάθησα να παραβιάσω τη νομική σύμβαση και να παραιτηθώ από το «Disaster Artist», επειδή ο James Franco είναι σεξουαλικό αρπακτικό, προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν με μεγαλύτερο ρόλο. Φώναξα και τους είπα ότι αυτό ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ήθελα, ότι δεν ένιωθα ασφαλής να δουλεύω με το σεξουαλικό αρπακτικό. Άκουσα ότι κακοποιεί νέες γυναίκες, ότι “πειράζει παιδιά”», γράφει η ηθοποιός.


Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα: 

Lockdown: Ημέρα αποφάσεων για μέτρα σε Αχαΐα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και εμβόλιο AstraZeneca

Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Έβγαλε την πρίζα, πέταξε το μόνιτορ, τράβηξε τον σωλήνα!

Ενοίκια: Όσα πρέπει να ξέρετε για λήξεις συμβολαίων και αυξήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης