Κώστας Σόμμερ: Ο ερχομός του πρώτου του παιδιού και η δύσκολη στιγμή της αποβολής

Κώστας Σόμμερ: Ο ερχομός του πρώτου του παιδιού και η δύσκολη στιγμή της αποβολής

Ο ηθοποιός σε τέσσερις μήνες θα γίνει πατέρας

SOMMER
Ο Κώστας Σόμμερ σε περίπου τέσσερις μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Μετά από μία αποβολή που στεναχώρησε αρκετά το ζευγάρι, η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή Love It και έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποκάλυψη του χαρμόσυνου γεγονότος. Ο Κώστας Σόμμερ αποκάλυψε πως ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά του και ότι ακόμη δεν γνωρίζουν το φύλο του παιδιού.

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζουν, αλλάζεις σελίδα, αλλάζεις βιβλίο, αλλάζεις στάση ζωής και συναισθηματικά αλλάζεις σαν άνθρωπος. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και πολύ διαφορετικό να έχεις την ευθύνη να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο που ιδανικά θα προσφέρει κάτι σε αυτή την κοινωνία. Να του δώσεις μια υποδομή να έχει ευκαιρίες στη ζωή του. Αυτό ξεκινάει πριν καν γεννηθεί, οπότε μπαίνεις σε μια οργάνωση και μια ευθύνη που έχεις πάνω σου, η οποία είναι ταυτόχρονα και κάτι πολύ όμορφο. Σαφώς παίζει μεγάλο ρόλο το να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο για σένα. Ο καθένας έχει άλλα κριτήρια. Να μπορείς να σε ολοκληρώσει το κομμάτι που θα μπορέσεις να μπεις σε μια διαδικασία να δημιουργήσεις μια οικογένεια και να φέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή. Για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να βελτιώσω τα ποσοστά επιτυχίας το να είναι ευτυχισμένη αυτή η οικογένεια και να κρατήσει.

Έμαθα πως πάρα πολύς κόσμος έχει περάσει αυτή την περιπέτεια, κάθε ζευγάρι που μιλήσαμε μας είπε “Α και εμείς…”. Για εμάς στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό, τι πάθαμε τώρα. Μετά καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκο είναι να φτιαχτεί ένας ανθρώπινος οργανισμός. Το κορμί το γυναικείο όταν κάνει το check του και βλέπει ότι κάποια πράγματα δεν δουλεύουν, ίσως να λέει μπορεί να τα διορθώσω αυτά; Το είδαμε ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος και πήγαμε παρακάτω. Χωρίς πολύ άγχος… Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cai98l8xv2ep-sf)



Ειδήσεις σήμερα: 

Αποφασισμένη να πάει «μέχρι τέλους» την υπόθεση Φουρθιώτη η κυβέρνηση - Η ώρα της δικαιοσύνης

Ιορδανία: Ο βασιλιάς «έσπασε» τη σιωπή του με διάγγελμα στη δημόσια τηλεόραση

Μητσοτάκης: Πώς και γιατί έκλεισε ερμητικά το παράθυρο των πρόωρων εκλογών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης