Σον Μέντες και Καμίλα Καμπέλο: Έπεσαν θύματα ληστείας - Βρέθηκε το κλεμμένο όχημα

Σον Μέντες και Καμίλα Καμπέλο: Έπεσαν θύματα ληστείας - Βρέθηκε το κλεμμένο όχημα

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού στις 28 Μαρτίου - Βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο του Σον Μέντες - Συνεχίζεται η έρευνα

shawn_mendes_camilla
Βρέθηκε, τελικά, από τις αρχές το κλεμμένο αυτοκίνητο του τραγουδιστή Σον Μέντες. Πριν από περίπου δέκα ημέρες διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι, που ζει ο τραγουδιστής με την σύντροφο του Καμίλα Καμπέλο στο Λος Άντζελες με σκοπό να τους ληστέψουν, όμως έφυγαν μόνο με το κλειδί του αυτοκινήτου τους.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του την ώρα της διάρρηξης. Οι ληστές φαίνεται ότι άκουσαν κάποιο θόρυβο και έτσι αποχώρησαν αμέσως, προλαβαίνοντας να πάρουν μαζί τους μόνο τα κλειδιά του αυτοκινήτου του Σον Μέντες.

couples_car

Μόλις το ζευγάρι αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κάλεσε την αστυνομία, η οποία παρ' όλο που έφτασε αμέσως, δεν πρόλαβε να εντοπίσει τους ληστές, που διέφυγαν με το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, το κλεμμένο όχημα βρέθηκε τη Δευτέρα 05/04 σε καλή κατάσταση και παραδόθηκε στο ζευγάρι. Ακόμα, αναφέρεται πως φέρει τις ίδιες πινακίδες, γεγονός που βοήθησε πολύ στον εντοπισμό του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια σύλληψη, όμως η έρευνα συνεχίζεται.








Ειδήσεις σήμερα: 


Φορολογικές δηλώσεις: Η εφορία θα προσυμπληρώνει τις αγορές και δαπάνες που κάναμε όλο τον χρόνο

Μένιος Φουρθιώτης: Στον Εισαγγελέα ο φάκελος με τα στοιχεία της υπόθεσης

Self test: Από σήμερα στα φαρμακεία - Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης