Αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας Louis του Λουξεμβούργου

Αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας Louis του Λουξεμβούργου

Ο πρίγκιπας Λούις του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε τη Γαλλίδα δικηγόρο Σκάρλετ Λορέν Σίργκε - Τις ευχές της έστειλε η πρώην σύζυγός του

prince_louis_scarlett
Ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του πρίγκιπα Λούις του Λουξεμβούργου με την γαλλίδα δικηγόρο Σκάρλετ-Λορέν Σίργκε. Η επίσημη ανακοίνωση, που έγινε από το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου με τις επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα γράφει:

«Είμαστε ευτυχισμένοι που ανακοινώνουμε τον αρραβώνα του γιου μας, πρίγκιπα Λούις, με τη Σκάρλετ-Λορέν Σίργκε. Οι πρίγκιπες Γκάμπριελ και Νόα κι εμείς αγκαλιάζουμε με τρυφερότητα το νέο ζευγάρι. Τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία»





Ο τρίτος γιος του Μεγάλου Δούκα Χένρι και της Μεγάλης Δούκισσας Μαρία Τερέζα έχει παντρευτεί ξανά στο παρελθόν και έχει μάλιστα δύο γιους με την Τέσσυ Άντονι. Το πρώτο τους παιδί γεννήθηκε εκτός γάμου, όταν εκείνος ήταν ακόμη 20 μόνο ετών. Έξι μήνες μετά τη γέννηση του, το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησαν έναν ακόμη γιο. Ο γάμος τους αποτέλεσε το λόγο, που ο νεαρός πρίγκηπας αποποιήθηκε τα δικαιώματα του στη διαδοχή του θρόνου. Τελικά, το ζευγάρι χώρισε το 2019.

Κλείσιμο
Πλέον, η πρώην σύζυγος του είναι αρραβωνιασμένη με τον Φρανκ Φλόεσελ, ενώ περιμένουν και παιδί μαζί. Η ίδια κρατάει πολύ καλές σχέσεις με τον πρίγκιπα Λούις λόγω των δύο γιων τους και δε δίστασε να ευχηθεί στο αρραβωνιασμένο ζευγάρι, μέσα από στόρυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:
«Επιτέλους δημοσιεύτηκε. O Γκάμπε, o Nόα, o Φρανκ κι εγώ σας ευχόμαστε καλύτερα και κάθε ευτυχία»

story



Ειδήσεις σήμερα: 


Φορολογικές δηλώσεις: Η εφορία θα προσυμπληρώνει τις αγορές και δαπάνες που κάναμε όλο τον χρόνο

Μένιος Φουρθιώτης: Στον Εισαγγελέα ο φάκελος με τα στοιχεία της υπόθεσης

Self test: Από σήμερα στα φαρμακεία - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης