Φράνκι Μούνιζ & Πέιτζ Πράις: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Φράνκι Μούνιζ & Πέιτζ Πράις: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Στις 22 Μαρτίου έφεραν στη ζωή τον γιο τους, Μοζ Μόσλι Μούνιζ

42cefcd8-b0a0-426c-94a8-eb096f6f01b5-frankie_muniz_and_paige_price
O -δύο φορές βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα- ηθοποιός Φράνκι Μούνιζ και η σύζυγος του και συνάδελφος Πέιτζ Πράις έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί το Σάββατο. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, ολοκλήρωσε την ευτυχία του τώρα με την έλευση του γιου τους. 
Actor-from-amp-039-Malcolm-the-Middle-amp

Μοιράστηκαν, μάλιστα, φωτογραφίες του βρέφους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, κάνοντας και τις "συστάσεις" με τους διαδικτυακούς τους φίλους. 

Ο ηθοποιός Φράνκι Μούνιζ, ανέφερε στη λεζάντα, που συνοδεύει τη φωτογραφία του γιου του: «Κόσμε, γνώρισε τον γιο μου Μοζ Μόσλι Μούνιζ. Γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου στις 11:15. Αυτή ήταν η στιγμή που η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Το είχα ακούσει, αλλά ποτέ δεν θα περίμενα τον αντίκτυπο, που θα είχε ο γιος μου. Ειλικρινά, δεν ήξερα ότι ήταν δυνατό να αγαπήσω τίποτα όσο αγαπώ εκείνον. Μου πήρε πολύ χρόνο για να κάνω τη δημοσίευση γιατί έχω πάθει 1000% εμμονή μαζί του, προσπαθώντας ήδη να κάνω κάθε στιγμή που ζει στη Γη όσο καλύτερη μπορεί να είναι. Βρήκα τον εαυτό μου πολύ συναισθηματικό τις προάλλες, καθώς αναρωτιόμουν πόσο τυχερός είμαι. Είχα την πιο απίστευτη γυναίκα και τώρα το πιο καταπληκτικό παιδί και σκέφτηκα πώς το μόνο που θέλω από τώρα και στο εξής είναι να κάνω τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για αυτούς. Σ ‘αγαπώ Mauz. Σε αγαπώ Pogmuniz». 


Σε αντίστοιχη ανάρτηση της, η μητέρα του μικρού Mάουζ, Πέιτζ  Πράις, αναφέρει: 

«Δεν υπάρχουν λόγια, που να περιγράφουν το συναίσθημα του να είσαι μητέρα. Σε όλη μου τη ζωή, ήμουν τρομοκρατημένη με την ιδέα να έχω παιδιά και να έχω την ευθύνη να τα μεγαλώσω και να εξελιχθούν σε καλούς ανθρώπους. Σήμερα, είμαι περήφανη για το ότι έχω ένα εξαιρετικά πεινασμένο μικρό τερατάκι, το οποίο μπορώ να αποκαλέσω δικό μου. Ο Μοζ Μόσλι Μούνιζ γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου και ζύγιζε ακριβώς 3.200κ.».



Eιδήσεις σήμερα: 

Ο πόλεμος των Μαλαματίνα: «Μαζί τα κάναμε!»

Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου κακοποίησε εμένα και την αδερφή μου - Μας «κλείδωσε» μαζί του η γιαγιά μου

Μάριο Τζούλιο Καλντερόνε: Πώς ζούσε 7 χρόνια αόρατος ο μαφιόζος στη Λάρισα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης