Μπρούκλυν Μπέκαμ: Αντάλλαξε με τη σύντροφο του μενταγιόν με...τους φρονιμίτες τους

Μπρούκλυν Μπέκαμ: Αντάλλαξε με τη σύντροφο του μενταγιόν με...τους φρονιμίτες τους

Οι δύο ερωτευμένοι νέοι έχουν συνηθίσει το κοινό τους σε διάφορες εκδηλώσεις της αγάπης τους, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους

brooklyn_beckham_instagram_98595904940888303

O γιος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλυν και η σύντροφος του και ηθοποιός, Νίκολα Πλετζ,  οι οποίοι φροντίζουν να δείχνουν συνεχώς το πόσο ερωτευμένοι είναι οι δυο τους, αυτή τη φορά το παράκαναν δημιουργώντας ένα μενταγιόν με τους φρονιμίτες τους.

122982570_3335787833195842_8177285677410994864_n


Οι δύο ερωτευμένοι νέοι ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους στους λογαριασμούς τους στο Instagram, όπου δε φοβούνται να δείξουν το δέσιμο τους. Μάλιστα, ο γάμος τους είχε προγραμματιστεί για αυτή τη χρονιά, όμως λόγω του Covid-19 αναβλήθηκε για το 2022. Αυτό, βέβαια, δεν τους πτωεί, καθώς όπως φαίνεται, ο χρόνος λειτουργεί όλο και πιο θετικά για το νεαρό ζευγάρι.

Πέρα, όμως, από τις φωτογραφίες, που αναρτούν συχνά, έχουν προχωρήσει και σε πιο "υπερβολικούς" τρόπους για να δείξουν την αγάπη τους.  Πιο συγκεκριμένα, ο Μπρούκλυν έχει ήδη πέντε τατουάζ, όλα αφιερωμένα στη Νίκολα. Ένα από αυτά, στο σβέρκο του, αναπαριστά τα μάτια της κοπέλας του και ακριβώς κάτω από αυτό ένα άλλο αποτυπώνει μία ερωτική αφιέρωση από την αγαπημένη του. 


 Το ζευγάρι αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του όσον αφορά στο δώρο, που αποφάσισαν να κάνουν ο ένας στον άλλο. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, που μοιράστηκαν σε insta story, δημιούργησαν δύο μενταγιόν, που περικλείουν με χρυσό... τους φρονιμίτες τους.

210327134726_Nicola-Peltz

Ειδήσεις σήμερα 

Υπόθεση Βαλυράκη: Οι επόμενες κινήσεις μετά την ανατροπή από την ιατροδικαστική έρευνα

Οι τρεις λόγοι που φτάσαμε στο μαύρο ρεκόρ στα κρούσματα - Τι ανησυχεί τώρα τους ειδικούς

Συνεδριάζουν σήμερα οι λοιμωξιολόγοι για το ελεγχόμενο άνοιγμα - Όλα τα σενάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης