MasterChef: Χαμός με την ανακοίνωση της ασυλίας - Η αποχώρηση που κανείς δεν περιμένει

MasterChef: Χαμός με την ανακοίνωση της ασυλίας - Η αποχώρηση που κανείς δεν περιμένει

Με καλεσμένο τον pastry chef Νίκο Κολέτσα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα πραγματικά δύσκολο πιάτο αντιγραφής

masterchefmain-2
Οι τρεις chef κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοινώνουν τον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας, προκαλώντας ένα “υπόγειο” κύμα αντιρρήσεων από ορισμένους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι θεωρούν πως το συγκεκριμένο πιάτο δεν ανταποκρίνεται στο ζητούμενο της ημέρας. Η Κάρτα Ασυλίας βρίσκεται στα χέρια νέου κατόχου και κανείς δεν ξέρει πως θα αποφασίσει να τη χρησιμοποιήσει.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ετοιμάζονται για τη μαγειρική δοκιμασία, φέρνοντας κάποιους ακόμα πιο κοντά στο όνειρο για την είσοδο στην τελική δεκάδα. Ένα όνειρο, που πραγματικά δεν πίστευαν ότι θα φτάσουν να πραγματοποιήσουν τόσο σύντομα, αφού ο χρόνος μέσα στην κουζίνα του MasterChef 5 δεν περνάει και τόσο… εύκολα.

Η δοκιμασία αποχώρησης ξεκινά με ανατροπές. Στον εξώστη, υπάρχουν θετικά και αρνητικά συναισθήματα, για εκείνους που βρίσκονται κάτω και αγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Με καλεσμένο τον pastry chef Νίκο Κολέτσα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα πραγματικά δύσκολο πιάτο αντιγραφής. Άραγε τα 120 λεπτά, που έχουν στη διάθεσή τους, θα είναι αρκετά για να καλύψουν τα μαγειρικά κενά; Μήπως η συγκέντρωση και η οργάνωση, είναι τα βασικότερα στοιχεία επιτυχίας για τη σημερινή δοκιμασία;

Πολλές φορές έχει αποδειχθεί και στον διαγωνισμό ότι τα φαινόμενα απατούν και πως όταν υπάρχουν συνέπεια, συγκέντρωση, οργάνωση αλλά και γεύση στο πιάτο, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά! Μια πρόωρη αποχώρηση έρχεται και κανένας δεν το πιστεύει. Μια δυνατή μαγειρική προσωπικότητα, αποχωρεί!

MasterChef 5 - trailer Τρίτη 23.3.2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης