House of Fame: Απίστευτη ατάκα Φοίβου σε Γιώργο Αρσενάκο - «Γ@@@ς»

House of Fame: Απίστευτη ατάκα Φοίβου σε Γιώργο Αρσενάκο - «Γ@@@ς»

 ο Φοίβος πήρε θέση μετά από ένα ξέσπασμα που είχε ο Πάνος Μεταξόπουλος 

hof-682x384
Με μια... πιπεράτη λέξη προς τον Γιώργο Αρσενάκο, ο Φοίβος πήρε θέση μετά από ένα αδικαιολόγητο ξέσπασμα που είχε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο live του House of Fame.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος ξάφνιασε το κοινό το βράδυ της Παρασκευής καθώς μίλησε σε έντονο ύφος προς τον Γιώργο Αρσενάκο μετά από μια εύστοχη παρατήρηση που έκανε ο κριτής προς τον υποψήφιο προς αποχώρηση Στέφανο, ο οποίος επέλεξε να πει ένα πολύ βαριά φορτισμένο τραγούδι για εκείνον.

Μετά την χωρίς λόγο ένταση από την πλευρά Μεταξόπουλου, ο CEO της Panik εξήγησε εκ νέου τη θέση του προκειμένου να μην υπάρχουν παρερμηνείες. «Εγώ αυτό που είπα είναι ότι είναι θεμιτό ένας καλλιτέχνης να αφιερώνει ένα τραγούδι όπου θέλει. Είμαστε όμως σ’ έναν διαγωνισμό και καλό είναι να επιλέγουν πιο βατά τραγούδια για να παραμείνουν. Δεν είναι σωστό να φύγουν παιδιά που έχουν ταλέντο, που έχουν ψυχή για μια λάθος επιλογή. Θεωρώ ότι ο Στέφανος πρέπει να μείνει και να μάθει από εσάς, απλά είπα να επιλέγει σωστά για να παραμείνει», ανέφερε, με τον Πάνο Μεταξόπουλο να παραδέχεται πως η αντίδραση του προς τον κριτή ήταν όντως έντονη.

Μόλις τελείωσε τη φράση του ο Γιώργος Αρσενάκος, ο Φοίβος έδειξε τη συμφωνία του, καθώς από το μικρόφωνό του ακούστηκε να λέει... «γ@μ@ς»!


House of Fame: H απίστευτη ατάκα του Φοίβου σε Αρσενάκο: Γα@@ς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης