Παραμένει στην κορυφή ο Alpha το Σαββατοκύριακο

Ενημέρωση, επικαιρότητα, ψυχαγωγία και μαγειρική κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην πίτα της τηλεθέασης

petretzikis_1
O Alpha κρατάει τα ηνία του Σαββατοκύριακου για ακόμα μια φορά, με τέσσερις εκπομπές από το πρόγραμμά του να ξεχωρίζουν στις καρδιές και τα τηλεκοντρόλ του τηλεοπτικού κοινού. Ενημέρωση, επικαιρότητα, ψυχαγωγία και μαγειρική κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην πίτα της τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου, ενώ αποτελούν την πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του κοινού.

Ο «Οδηγός Καλής Ζωής» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήρθε πρώτος στο δυναμικό κοινό στη ζώνη προβολής του την Κυριακή, με 14.3% στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ έφτασε μέχρι και το 18.9% σε επιμέρους κοινό.

Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» παίρνει τη σκυτάλη και μαζί και τα ηνία της infotainment συντροφιάς του Σαββατοκύριακου. Ο Νίκος Μάνεσης και η εκπομπή του έκανε το Σαββατοκύριακο 22.8% στο σύνολο του κοινού και 22.6% στο δυναμικό κοινό. Την εκπομπή παρακολούθησαν έστω και για 1’ κατά μέσο όρο 1.564.000 τηλεθεατές.

Το «Καλύτερα δε γίνεται» συνδυάζει ψυχαγωγία, ενημέρωση, ανατρεπτικές συνεντεύξεις επικαιρότητα, με την Ναταλία Γερμανού και την παρέα της να κερδίζουν τα πρωτεία για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με 19.2% στο σύνολο του κοινού και 15.2% στο δυναμικό. Την εκπομπή παρακολούθησαν έστω και για 1’ κατά μέσο όρο 1.933.000 τηλεθεατές.

To «Kitchen Lab» συνεχίζει να είναι η πιο πετυχημένη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη, αφού το Σαββατοκύριακο ήρθε πρώτο στη ζώνη προβολής του με 18.2% στο σύνολο του κοινού και το 15.3% στο δυναμικό. Την εκπομπή παρακολούθησαν έστω και για 1’ κατά μέσο όρο 1.202.000 τηλεθεατές.


Ειδήσεις σήμερα: 

Το βίντεο από το βράδυ που η Μέγκαν Μαρκλ σκέφτηκε να αυτοκτονήσει

Θρήνος στα Τρίκαλα: Πέθανε στα 33 της η Έλλη Διβάνη του γνωστού ομίλου ξενοδοχείων

Χωρίς εισφορά αλληλεγγύης και το 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης