Ματίνα Νικολάου: «Δεν μπορώ καθόλου τον Κούγια, δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι»

Ματίνα Νικολάου: «Δεν μπορώ καθόλου τον Κούγια, δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι»

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς  Χρηστίδου και μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημέρων 

NIKOLAOU1
Η Ματίνα Νικολάου, γνωστή και ως «Βάνια» στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Η ηθοποιός ρωτήθηκε για όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες στο θεάτρο, την υπόθεση Λιγνάδη και τον χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» που υπήρχε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την υπερασπιστική γραμμή του σκηνοθέτη.

«Ούτε εγώ τον έχω καταλάβει τον όρο. Να σου πω κάτι; Δε μπορώ καθόλου τον Κούγια. Δε με νοιάζει τι θα πει, δε θέλω να τον ακούω. Είμαι σίγουρη ότι δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Δε με αφορούν. Πρέπει να αλλάξει όλο αυτό. Δε μπορείς να βγαίνεις και να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς, δε γίνεται. Πρέπει να κοπεί μαχαίρι. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, δεν έχει να κάνει με τη θέση που έχεις» είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι να μην αφήνουμε ανθρώπους που πιστεύουν αυτό να κυριαρχούν σε οποιοδήποτε επίπεδο. Πολύ στενάχωρα όλα αυτά που γίνονται. Πιστεύω ότι θα αλλάξει λίγο, πρέπει να το πάρουμε πάνω μας. Αισθάνομαι υπεύθυνη γι’ αυτό που συμβαίνει. Είμαι στην ηλικία που είμαι, έχω αποκτήσει ένα παιδί. Έχω μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει. Και ο καθένας από εμάς πρέπει να έχει ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει».

Δείτε το βίντεο:

Η Ματίνα Νικολάου ξεσπά κατά του Αλέξη Κούγια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης