Μελέτης Ηλίας: «Έσκυβα το κεφάλι και έλεγα κι ευχαριστώ που έχω δουλειά»

Μελέτης Ηλίας: «Έσκυβα το κεφάλι και έλεγα κι ευχαριστώ που έχω δουλειά»

Ο ηθοποιός μίλησε για την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε δεχτεί από σκηνοθέτη στο ξεκίνημά του 

ilias
Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στην εκπομπή Pop Up για το ρόλο του στην σειρά «Τα Καλύτερα μάς Χρόνια», το ονοματεπώνυμό του που ακόμα μπερδεύει τον κόσμο, αλλά και για την ανάρμοστη συμπεριφορά που έχει δεχτεί στη δουλειά όταν ήταν νέος ηθοποιός.

«Είμαι ο Στέλιος Αντωνόπουλος στα “Καλύτερά μας χρόνια”, ένας 45άρης της δεκαετίας του ’70. Είναι πολύ πιθανό η σειρά να πάει και δεύτερη σεζόν. Περιμένουμε ένα επίσημο οκ, αλλά συζητιέται ήδη ότι θα πάμε και δεύτερη χρονιά. Στο δρόμο με φωνάζουν ακόμα Σάββα από το ρόλο μου στο Σόι και το δέχομαι με μεγάλη χαρά. Πολλοί νομίζουν ότι το όνομά μου είναι Ηλίας και μου στέλνουν ευχές κάθε χρόνο την ημέρα του Προφήτη Ηλία. Η πλάκα είναι ότι στις 12 Φλεβάρη είναι του Αγίου Μελετίου, εγώ δεν γιορτάζω ούτε του Αγίου Μελετίου. Γιορτάζω του Οσίου Μελετίου, την 1η Σεπτεμβρίου», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός ανέφερε σχετικά με το αν έχει βιώσει ανάρμοστες συμπεριφορές: «Μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή, ήμουν 22 ετών. Όταν είσαι ένα παιδί 22 ετών στην πρώτη σου επαγγελματική δουλειά, δεν έχεις την ευκολία να το καταπολεμήσεις αυτό. Ούτε να υπερασπίσεις το εαυτό σου ούτε να το αντικρούσεις. Ειδικά όταν αυτός για τον οποίο μιλάμε χαίρει εκτίμησης από όλο τον κλάδο και είναι ο καλύτερος όλων. Έσκυβα το κεφάλι και έλεγα κι ευχαριστώ που έχω δουλειά και που δέχομαι παρατηρήσεις από μια τέτοια αυθεντία. Όταν ένιωσα ότι αυτό ξεπέρασε ένα όριο, λόγω χαρακτήρα και λόγω timing, το μόνο μου όπλο ήταν να φύγω με ό,τι κόστος υπήρχε σε αυτή την κίνηση. Προτίμησα να μείνω άνεργος, υπάρχει πάντα ένα τίμημα».

Δείτε όσα είπε:

Ο Μελέτης Ηλίας για την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε απέναντί του γνωστός σκηνοθέτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης