«Style Me Up»: Δύο 29χρονες, διαφορετικές μεταξύ τους, «μεταμορφώθηκαν»

«Style Me Up»: Δύο 29χρονες, διαφορετικές μεταξύ τους, «μεταμορφώθηκαν»

Στόχος τους ήταν μία μεγάλη αλλαγή!

unnamed-682x384
Η εβδομάδα στο «Style Me Up» ξεκίνησε με δύο νέα κορίτσια που δεν έμοιαζαν σε τίποτα, αλλά είχαν ένα κοινό στόχο: να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή!

Η Μαρία, που δήλωσε συμμετοχή στο «Style Me Up» μετά από παρότρυνση της αδελφής της, είναι babysitter και ζήτησε από τους fashion experts να βρει τη στιλιστική της ταυτότητα, που θα τη βοηθήσει και στο επάγγελμά της. Αν και αντιδραστική, η 29χρονη κοπέλα άκουσε με προσοχή τις συμβουλές του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το άγχος της ήταν τόσο μεγάλο που έτρεμαν μέχρι και τα πόδια της τη στιγμή της αποκάλυψης. Η νέα της εικόνα, ωστόσο, της άρεσε πολύ και μόλις είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.



Από την άλλη η Μαρίνα, ένα ψηλό κι αδύνατο κορίτσι, που φορούσε φαρδιά ρούχα για να καμουφλάρει την αδυναμία της. Η 29χρονη ήταν αρκετά συντηρητική και δεν έπαιρνε ρίσκα, αλλά έφτασε στο σημείο μηδέν και θέλησε να ξαναρχίσει από την αρχή. Η Υβόννη Μπόσνιακ ανέλαβε την ανανέωση της ξεκινώντας από τα παπούτσια της και δημιούργησε για εκείνη ένα μοντέρνο και πολύ σύγχρονο look. Ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν κατάφερε να την πείσει για μια μεγάλη αλλαγή στο κεφάλι, αλλά το αποτέλεσμα ήταν άκρως πετυχημένο. Η ίδια εντυπωσιάστηκε μόλις είδε τον καινούριο εαυτό της στον καθρέφτη και δεν σταμάτησε λεπτό να χαμόγελα.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης