Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ζει την εναλλακτική ζωή που επιθυμεί, κοντά στη φύση. O ηθοποιός καθημερινά κάνει γιόγκα, τρώει υγιεινά και αυτοσυγκεντρώνεται καταφέρνοντας την ψυχική και πνευματική ευεξία του.
Ο ηθοποιός, λοιπόν, ενέπνευσε τη συνάδελφό του Άντα Λιβιτσάνου, η οποία εδώ και χρόνια έχει αλλάξει πλεύση και δημιουργεί ευφάνταστες τούρτες στο ζαχαροπλαστείο που διατηρεί. Έφτιαξε λοιπόν μια τούρτα με τον... ηθοποιό να κάθεται σε ένα κορμό δέντρου και να κάνει γιόγκα! Ο Θανάσης ενθουσιάστηκε με την τούρτα του και μοιράστηκε στο Instagram την φωτογραφία.
Ο υπερσύγχρονος στόλος της Superfast Ferries μας προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, με προνομιακή έκπτωση για όλο το 2025 – Πώς να την αποκτήσουμε.
Η Bayer Ελλάς, με σταθερή δέσμευση στην καινοτομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική υπευθυνότητα, αποδεικνύει έμπρακτα πως ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινος, πιο δίκαιος και πιο φωτεινός