Θανάσης Ευθυμιάδης: Γράφει για τη «δύναμη της συγγνώμης» μετά τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

Θανάσης Ευθυμιάδης: Γράφει για τη «δύναμη της συγγνώμης» μετά τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

«Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν» γράφει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

euthimiadis
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, μέσω του Instagram, θέλησε να καταθέσει τη δική του άποψη μετά τις καταγγελίες πολλών ηθοποιών που έχουν βιώσει κακοποίηση στο χώρο του θεάτρου. Ο ηθοποιός, παίρνοντας μέρος στην καμπάνια #eimasteoloimazi που έχουν ξεκινήσει από χθες στα social media Έλληνες ηθοποιοί, αποφάσισε να μιλήσει για τη δύναμη που έχει η συγγνώμη.

«Η δύναμη της Συγνώμης. Μου πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω ότι,, Όταν έχω κάνει λάθος, όταν έχω πληγώσει κάποιον, Το να ζητάω συγνώμη, μου φέρνει γαλήνη και λύτρωση. Ότι εκεί τελειώνουν οι πολλές σκέψεις και τύψεις. Ότι τα πράγματα είναι απλά: Έκανα μαλακια-Το κατάλαβα-Ζητάω συγνώμη. Το γράφω αυτό με την ευχή ότι όσοι κάνανε λάθος, όσοι πληγώσαν κάποιον, να βρουν το θάρρος να ζητήσουν συγνώμη Από ΚΑΡΔΙΑΣ. Και τότε, ίσως, όσοι πληγώθηκαν, βρουν το θάρρος να συγχωρέσουν. Για την ώρα, μπράβο που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. *δεν μειώνω το τραύμα που μπορεί να βίωσε κάποιος/α, Κατανοώ ότι κάποιες φορές το συγνώμη δεν είναι αρκετό, είναι όμως το λιγότερο για να γίνει μία αρχή προς την θεραπεία» έγραψε αρχικά η Θανάσης Ευθυμιάδης και συμπλήρωσε,

«#eimasteoloimazi... Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν. Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη σε εσάς που ανεχτηκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφέρατε τόσο καιρό στην σιωπή. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζόμαστε .Μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας. Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί».

Δείτε την ανάρτησή του: 




Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Εντοπίστηκε το στέλεχος της Νότιας Αφρικής σε άτομα που δεν ταξίδεψαν πρόσφατα

Κυβέρνηση: Στην άμυνα για μεταλλάξεις-«τρίτο κύμα», στην αντεπίθεση για περισσότερους εμβολιασμούς

Τζένιφερ Άνιστον: Αποθεώνει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ως «γυναίκα που φέρνει την αλλαγή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης