Alpha - Αγγελική: Ο Δημήτρης σχεδιάζει να σκοτώσει την Ελένη

Alpha - Αγγελική: Ο Δημήτρης σχεδιάζει να σκοτώσει την Ελένη

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha

aggeliki6
Η Ελένη εισέβαλε στη ζωή των Αργυρών και η Αθηνά, παρά την προσπάθεια της να κρατήσει την ύπαρξη της κρυφή από τους γιους της, δεν τα καταφέρνει. Ετσι, η Ελένη κινείται πια καθημερινά στο κτήμα, αλλά η συνάντηση της με τον Παύλο ίσως της κοστίσει και την ίδια της τη ζωή. Όλα αρχίζουν όταν ο Παύλος ενοχλείται από την παρουσία της και θέλοντας να τη διώξει από τη ζωή τους αποφασίζει να την αντιμετωπίσει.


Ωστόσο, η Ελένη του επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη. Η κοπέλα αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ο πατέρας του ήξερε τι είχε κάνει μαζί με τα αδέλφια του πριν από δεκαεπτά χρόνια το βράδυ του πανηγυριού και το γνωρίζει και εκείνη. Ο Παύλος σαστίζει, καθώς δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο και η Ελένη αρχίζει να τον εκβιάζει. Ο άντρας είναι έξαλλος με την τροπή που πήρε η υπόθεση και ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να απαλλαγεί από την Ελένη και τους εκβιασμούς της. Ο ίδιος ζητάει αμέσως από τον Δημήτρη να συναντηθούν και τον ενημερώνει πως η Ελένη γνωρίζει τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειάς τους και τον εκβιάζει προκειμένου να μην αποκαλύψει την αλήθεια.


Ο Δημήτρης τότε του ζητάει να παραμείνει ψύχραιμος, να μην αποκαλύψει τίποτα στη μητέρα τους και τον καθησυχάζει πως θα τακτοποιήσει εκείνος το θέμα προκειμένου η υποτιθέμενη αδελφή τους να μην τους ενοχλήσει ξανά. Ο Δημήτρης αποφασίζει να αναλάβει δράση. Κανείς, όμως, από τους δύο δεν έχει αντιληφθεί πως όση ώρα συνομιλούν, η Αγγελική ακούει τη συζήτηση τους. Η τελευταία φοβάται πως ο Δημήτρης θα βγάλει τα άγρια ένστικτα του στην Ελένη και πως η ζωή της κινδυνεύει. Έτσι, παρά τα όσα τους χωρίζουν πια, παρακαλεί τον Μιχάλη να παρακολουθήσει τον Δημήτρη.

aggeliki1



Ειδήσεις σήμερα

Αυτός είναι ο... παράγοντας που κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Στην κατάψυξη η χώρα την Κυριακή - Κρύο και παγετός μετά τον χιονιά

Έτσι θα επαναλειτουργήσει η αγορά από αύριο - Αναλυτικός οδηγός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης