Νίκος Ψαρράς - Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του: «Είμαι πιστός και πολύ περήφανος»

Νίκος Ψαρράς - Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του: «Είμαι πιστός και πολύ περήφανος»

Μίλησε με τρυφερότητα για τη σύντροφο της ζωής του Έλενα Καρακούλη

psarras-1
Ο Νίκος Ψαρράς με αφορμή τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Πρω1νό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πανδημία και το πώς αυτή η νέα κατάσταση φοβάται ότι θα κάνει τα παιδιά να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα, ενώ μίλησε με τρυφερότητα και για την σύντροφο της ζωής του Έλενα Καρακούλη.

«Έχουμε τρομάξει και συνηθίσει τη μοναξιά μας. Πιο πολύ φοβάμαι ότι τα παιδιά μας προσαρμόζονται σε αυτή τη νέα κατάσταση και το θεωρούν δεδομένο ότι έτσι θα είναι η ζωή τους. Εμείς είμαστε ένας λαός εκδηλωτικός.

Με την σύντροφό μου είμαστε μαζί από το 2012. Γνωριστήκαμε στο Εθνικό Θέατρο, είναι θεατρολόγος. Από την πρώτη στιγμή γνωριμίας ξέραμε ότι θα είμαστε μαζί. Συγκατοικήσαμε αμέσως.

Η γυναίκα μου είναι μαζεμένη, δεν αγαπά τη δημοσιότητα. Είναι όμορφη και μέσα της. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Είναι ειλικρινής στη σχέση μας. Είναι πολύ σημαντικό με τον σύντροφό σου να είσαι ανοιχτός. Είμαι κι εγώ ανοιχτός και πιστός και πολύ περήφανος. Είναι ωραίο να τον τιμάς τον άνθρωπό σου. Και είναι ωραίο όταν αυτό έχει τελειώσει να είσαι κύριος και να πεις «δεν πάει άλλο πρέπει να φύγω». Αν τελειώσει. Σε εμάς δεν θα τελειώσει, είμαι σίγουρος.

Παντρεύτηκα σε μια ηλικία που την είχα ζήσει τη ζωή μου. Είμαι 49. Την Έλενα τη γνώρισα στα 39 μου. Δεν είχα απωθημένα. Η φύση μας ωθεί να γίνουμε γονείς νέοι. Είναι ωραίο. Αλλά το πιο ωραίο είναι να είσαι κατασταλαγμένος. Να είσαι έτοιμος και να πεις αυτό είναι το ανθρωπάκι μου που θέλω να είμαι παρέα και να μεγαλώσουμε παιδιά, σωστά και ήρεμα», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός για την σύζυγό του Έλενα Καρακούλη.

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός στο Πρω1νό:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8joboj9vwox-sf)


Ειδήσεις σήμερα:

Anadolu: Ξεκινάει διάλογος Ελλάδας - Τουρκίας και στο ΝΑΤΟ

Ολλανδία: Παραιτήθηκε η κυβέρνηση Ρούτε μετά το σκάνδαλο για τα οικογενειακά επιδόματα

Γερμανία: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη την Τρίτη - Έρχεται «ενισχυμένο» lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης