Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα ξελογιάζεται από τον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα ξελογιάζεται από τον Βόσκαρη

Όσα θα διαδραματιστούν στο σίριαλ την Τετάρτη 

33_-2-1400x788
Καθηλωτικές θα είναι και σήμερα οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες αφού αποκαλύπτονται οι πράξεις του Νικηφόρου, η Σοφούλα ξεμυαλίζεται από τον Βόσκαρη, ενώ το σχέδιο της Ελένης να ξεσκεπάσει το Βόσκαρη προχωράει.

Ο Κωνσταντής καταλαβαίνει πως ο Τάκης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει έρθει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και να την κερδίσει πάλι. Ποια θα είναι η αντίδραση του Τάκη, όμως, όταν η Δρόσω του ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να είναι ξανά μαζί και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει; Η Ελένη με τη Λέτα συνεχίζουν να βρίσκουν γυναίκες και να μαζεύουν μαρτυρίες εναντίον του Βόσκαρη. Θα καταφέρουν να κρατήσουν κρυφά τα σχέδιά τους από εκείνον;

Η Μυρσίνη θέλει να πείσει τον Δούκα να δεχτεί την επιστροφή της Πηνελόπης και του Γραμματικού στο σπίτι τους. Ο Γραμματικός, όμως, δε θέλει ούτε να το ακούσει και η Πηνελόπη απαιτεί εξηγήσεις. Ο Νικηφόρος προχωράει με την ψηφοφορία στον Συνεταιρισμό αλλά προς έκπληξή του, η Ελένη και ο Μιλτιάδης θα είναι εκεί, αποφασισμένοι να μην τον αφήσουν να τους διαλύσει. Η Σοφούλα ξελογιάζεται από τον Βόσκαρη και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε θέλει να παντρευτεί τον Άγγελο.

Η Ουρανία αποφασίζει να σταματήσει να δουλεύει, παρά τις αντιρρήσεις των φιλενάδων της, ενώ η Δόμνα στριμώχνει τον Κωνσταντή, έχοντας μάθει το μυστικό του.

27_-2-1400x788


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα σε όλη την Ελλάδα - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα

Βασίλης Κικίλιας: Συγκίνηση για τους υγειονομικούς αλλά και τη γέννηση του γιου του

CIA και UFO: Τι κρύβεται στο «Μαύρο Θησαυροφυλάκιο»;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης